Mikor menjek orvoshoz? 6. /7. /8. hét? A többi lent.
Nem tudom, hogy a pajzsmirigy milyen plusz intézkedést igényelhet esetleg, emiatt lehet, hogy elmennék előbb.
Én is nemrég tudtam meg, hogy terhes vagyok, én kerek 8 hetesen megyek (elsősorban azért, mert tudom, hogy kb. 1 héttel kisebb a baba, így korábban lehet, hogy nem lenne még szívműködés). De nekem nincs semmi problémám, ami miatt esetleg kellene előbb.
Ha a ciklusod nagyjabol allando es 28 nap kb, akkor mar betoltott 7 hetnel mehetsz, lennie kell addigra mar szivmukodesnek.
Endokrinologushoz menj inkabb a pajzsmirigy miatt, aki beallitotta a gyogyszeredet, vagy hivd fel telefonon, hogy terhes lettel, mikor kell vervetel, hogy ellenorizzek jo-e a gyogyszerszint terhesseg alatt is.
Mivel a pm alulműködés vetélést okozhat, minél előbb kéne hogy lásson az orvos.
Azt nem értem, hogy miért félted a magzatot az ultrahangtól, semmi alapja, nem ártalmas.
Nekem trombofília miatt volt fontos, hogy minél előbb menjek és 6+4-en volt is pulzálás 32 napos ciklussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!