Szülészorvos/szülésznő fogadása? A szülész-nőgyógyász melyik a kettő közül? Mennyit kell fizetni?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy bután hangzik a kérdés,de az első babánkat várjuk és szeretnénk orvost fogadni. Mennyibe kerül? Szüléd után mennyi pénzt illik adni neki?
A válaszokat előre is köszönöm!
2018. máj. 3. 19:44
1/5 anonim válasza:
A szülész-nőgyógyász a szülészorvos. Attól függően, hogy hol laktok, egy terhesgondozás átlag 10000 ft/alkalom, nagyjából 10 alkalommal kell számolni egy normál terhesség alatt. A szülésnél a terhesgondozás díj 10x-ét illik adni. Szülésznőnek nem tudom, mennyit szoktak adni, de szerintem ha szeretnétek fogadni, akkor ezt már a legelején tisztázni lehet vele.
2/5 anonim válasza:
Nálunk (vidéki megyeszékhely) nagy a szórás, 8-15 ezer/alkalom a terhesgondozás. A szülésre van aki mond fix összeget, mégha burkoltan is tálalja ("80 ezret szoktam kapni de nem sértődök meg, ha kevesebb") meg hasonlóak. Amúgy 12 ezer volt a terhesgondozás nála.
Szülésznőt én nem fogadtam, de itt sokszor 40 ezer körüli összeget említettek.
3/5 anonim válasza:
Mi Budapesten 70et adtunk a dokinak (aki ugye a szülész-nőgyógyász) és 50et a szülésznőnek. Mindezt szülés után a varratszedésnél.
4/5 anonim válasza:
Ja igen, terhesgondozásra a magánrendelésére jártam, az 6-10 ezer volt alkalmanként, de amit csak lehetett, azt tb alapon csinálta a kórházban.
5/5 anonim válasza:
Bp
15e 1 vizsgálat.. Most emelt a doki 20e-re az újaknak
Ennek a 10x -ese a szokás
Szülésznőt nem fogadtam, de ott kb a felét szokták annak amit az orvosnak kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!