Magas vernyomas és ödéma toxemia jele lehet?
Vizesedem már kb 26.het óta.
Viszont eddig sem a vérnyomásom nem volt magas, se fehérje nem volt a vizeletemben.
Fehérje továbbra sincs, viszont ma 131/87/87-et mertem most este.. Ez sok? Ugye nem toxemia?
33 hetes vagyok.
Ha az nem tudsz mit csinálni. Nézni kell a fehérjét, akár a védőnőtől kérni tesztet. Nekem a 38. héten az egyik nap kicsit mutatott (opálos, ha jól emlékszem) másnap már szinte túrós volt.
A lényeg, hogy ha már vannak előjelei figyelni kell.
Ez még nem az. Lehet, hogy később az lesz, de most még biztos nem.
Én is gyanús voltam, jól rám is hozták a frászt 132-es vérnyomásnál, hogy úristen, toxémia. Fehérjém sose volt, de annyira megijesztettek, hogy fehérköpeny fóbiám lett, innentől ha orvos vagy védőnő mért, sose volt jó a vérnyomásom, míg otthon rendben volt. Ne legyél előre ideges, mérd magadnak napi 3-4x, a fehérjét figyelje a védőnő, ha nem megy a vérnyomásod 140 fölé, és fehérje sincs, akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!