Nektek volt olyan a terhesség alatt, hogy kakilàs előtt pár percig görcsöl a hasatok? Utána megszűnik. Ez normális? 26hkm
Figyelt kérdés
2018. márc. 14. 13:03
1/9 anonim 

válasza:

Igen volt. Én nem gondolkoztam ezen. De minden rendben volt a terhességemmel.
2/9 anonim 

válasza:

Nekem még nemterhesen is volt ilyen :) Szerintem teljesen normális. Dolgozik a bél.
3/9 anonim 

válasza:

Nekem is volt, sőt terhesség nélkül is. Teljesen normális dolog.
4/9 anonim 

válasza:

Igen, sőt nem terhesen is. Terhesen eleimte megimedtem de hamar rájöttem, hogy ez csak bélgörcs.:)
5/9 A kérdező kommentje:
Igen kicsit én is megijedtem, mert valamikor elég erős és újabban mindig van, de akkor jó, ha nem baj. Köszi.
2018. márc. 14. 17:09
6/9 anonim 

válasza:

Nekem szinte az egész terhességem alatt így volt. És sajnos nekem nem kis görcsök voltak. És ami még "szépítette", hogy mellette párhuzamosan hánytam is.
7/9 A kérdező kommentje:
Uhhh az nem jó, nekem hányás jobban csak az elején volt.
2018. márc. 15. 07:57
8/9 anonim válasza:
Mi az a 26hkm ? 26 óra/ kilométer ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!