Terhesgondozasnak csak a vedonohoz jaras szamit vagy a nodoki latogatas is? Anyasagi miatt kerdezem.
Figyelt kérdés
32.hetben vagyok es a vedonotol csak 2 pecsetem van, nodokinal viszont eleg sokszor voltam. Az anyasagihoz meg kell a 2 vedonoi pecset vagy beleszamit a magan nodoki pecsetje is?2017. dec. 24. 10:15
1/7 anonim válasza:
A terhesgondozas fogalma ott van a kiskonyved elejen, a legelejen kívül. Vagyis h kik végzik
Háziorvos
Nőgyógyasz
Fogorvos
Védőnő
2/7 anonim válasza:
Ugytudom 4 kell össz vissz es nincs meghatározva,h kitől. De még 2x simán eljuthatsz vedonohoz ha annyira kéne a pecsét.
3/7 anonim válasza:
A védőnőd adja ki az igazolást, tőle kérdezd
4/7 VeDi84 válasza:
Bocsánat az értetlenkedésem miatt... 32 hetes vagyok én is. Havonta járok dokihoz (innentől kezdve sűrűbben). Minden egyes alkalommal el kell mennem a védőnőhöz is, mielőtt orvoshoz megyek. Ez máshol nem így működik?
5/7 anonim válasza:
Nekem meg a korházba a zárójelentéssel együtt adták az igazolást,nem a védőnő. És nem a védőnőtöl kellett 4 pecsét,hanem a nőgyógyásztól. Amugy itt ugy van h minden honapba egy nap kijön a doki (nem fogadott) és a védőnő előtte lemér,stb, aztán a doki megvizsgál
6/7 anonim válasza:
4es eddig nekem is ugy kellett. De azt mondta a vedonom h nem kell minden heten mennem (ha csak nincs vmi újdonság) elég 2 hetente doki/nst után
7/7 anonim válasza:
Kormányrendelet van rá, hogy a védőnő adja ki. Igénylésnél más igazolást el se fogadhatnának. Egy szigorúbb ügyintéző vissza is dobja hiánypótlásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!