Első pozitív teszt. Hogyan tovább?
Váratlanul ért, mert nehezen jött össze és most azt se tudom hol áll a fejem.
Életem első pozitív terhességi tesztje ma reggel sikerült. Akkor most mennem kell nőgyógyászhoz vagy várhatok jövőhétig? Vagy kell csinálnom több tesztet, hogy tuti legyen?
Bocsánat, ha bugyuta kérdések, de eddig annyi negatív lett, hogy fel sem készültem a pozitívra :D
Köszi :)
H.Cs. Privátban kerestél meg, de ott egyéb okok miatt nem szeretnék válaszolni, azért remélem itt olvasod majd:
Merckformin 500 mg napi 1,5-1-1,5 szemet szedtem, Letrox 50 ug 5xnapi 1, 2xnapi 1,5 szemet, mellé eurovit multilong multivitamin, q10 kapszula és napi 1 tasak inofolic. Ez volt a kombináció erre a ciklusra, mikor sikerült. És több, mint másfél éve próbálkoztunk, ebből az utóbbi 10 hónap telt kezelésekkel. Ja és csináltam/om a 160 gr ch diétát, 25 kg-tól meg is szabadultam, ez szintén segített :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!