Tápszert csak akkor írnak ki receptre, ha nincs tej?
Én mikor hazaértünk a kórházból akkor Elment a Férjem a patikába és vett egy milumil ha startot.nem kellett hozzá hatalmas tudás,itthon utánaneztunk a neten és ezt kérte.semmi baja nem lett a gyereknek.
Amúgy meg ha adod neki a tápszert akkor derül ki h allergiás -e valamire v sem.
Lesz tej :) Így kell hozzáállni.
Egyébként felírják akkor is, ha van tejed, de felesleges.
Nalunk egy ideje nem irnak fel tapszert a korhazban.tavaly marciusban szuletett a 3.,es nem kaptam receptet.az elso lettovel meg mindenkinek adtak.meg a hazidoki sem akart felirni,csak ajanlotta a hipp tapszert.vegul mivel nagyon bukos volt a pici csak sikerult bukos tapit iratnom,de ebben a vedono kemeny segitsege is benne volt.
Kezdenek a gyerekorvosok is bekattani.nalunk a gyerek se nem hizott,se nem aludt csak sirt.hiaba raktam mellre,hagytam cicizni amig akarta egyszeruen nem volt tejem.1,5 honapig birtam.aztan az elso adag tapszer utan aludt huzoban 3 orat.maga volt a megvaltas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!