Nem lesz még késő?
Sziasztok!
Babát várok, most vagyok 10 hetes. :)
A kérdésem az lenne, hogy nem lesz késő ha a 11. héten megyek vérvételre, vizelet vizsgálatra és a védőnőhöz?
A vizelet vizsgálatot is a kórházban csináljak vagy a védőnő is megcsinálhatja? (Hallottam ilyen opcióról)
Köszi a válaszokat. :)
Kórházban kell csináltatni, hogy pontos értékeket mutassanak. A "kötelező" vér és vizeletes dolgokat laborban kell elemeztetni. Én a 12. héten mentem, senki nem mondta, hogy késő. Védőnőhöz is elég 11. héten menni, a lényeg, hogy a 12. heti genetikai ultrahangra már legyen kiskönyved.
A védőnő majd minden megjelenésen ellenőrzi a vizeleted, de ő csak reagens-papírral vagy mivel, ami elszíneződéssel mutatja van e valami nem odavaló. Te erről az opcióról hallhattál.
nem késő, mert a védőnőhöz a 12. hétig kell elmenni, a vérvétel is ráér ahogy most vagy.
A lényeg a kombilánt teszt, genetikai uh, ezek azért időben legyenek.
Vizeletet nekem nézett a védőnő, de én terhességi cukros voltam.
Nem nem elég, 2 lehetőséged van. Háziorvostól kérsz beutalót 1. trimeszteri vérvételre vizeletre, vagy a kiskönyvedben (amit védőnőtől kapsz) van egy oldal majd, amit ki kell töltetned háziorvossal, lefénymásolod kb 10 példányba, és az egész terhesség alatt az lesz a beutalód vérvételre vizeletre.
De ne aggódj a védőnőd segíteni fog mindenben, hogy mikor hová miért milyen papírral.
Legalábbis Nyíregyházán így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!