Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 32 hetesen feszítő-nyomó érzés?

32 hetesen feszítő-nyomó érzés?

Figyelt kérdés
Kb 2 napja a hüvelyben feszítő érzést érzek, egyáltalán nem fájdalmas, csak olyan érzés, mintha "lenne ott valami". 5 napja voltam orvosnál, akkor minden rendben volt, méhszáj érték 3000. Más tünetem, panaszom nincs. Találkozott még valaki ilyennel? Köszönöm a válaszokat!
2017. okt. 27. 12:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Vsz. befordult a babàd, az szokott " ilyeneket" okozni.
2017. okt. 27. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:

36 hetes vagyok.

Nekem a fejét szokta lefelé nyomkodni, néha már fájdalmas is egy kicsit.

Szúró érzést okoz, ha a méhszájat belülről nyomja.

2017. okt. 27. 16:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Nálam csak nagyon ritkán vannak 1-2 másodperces nyilallások, de azok sem vészesek, egyedül ez az érzés új, amit tényleg csak úgy tudok leírni, hogy mintha "lenne valami" odalent. Egyébként már a 29. héttől fejvégűen fekszik a babám, de eddig nem éreztem ilyet. Lehet az, hogy máris beékelődött?
2017. okt. 27. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!