Zokon veszik, ha nem tudok elmenni a magánrendelőbe?
Pár hetem van hátra a szülésig. Sajnos új orvost kellett keresnem, mert akihez jártam gondozásra, elment a kórházból, ahol szülni szeretnék. Ajánlottak helyette egy másikat, aki rendes ugyan, de egyből a magánrendelésére adott időpontot, hiába kértem, hogy a kórházba had járjak hozzá.
Nem az anyagiak miatt nem tudok a magánba menni (12 ezer amúgy a gondozás nála), hanem azért, mert a gyerekemnek mindig akkor vannak külön órái, amikor az orvosnak a magánrendelése. Szóval nekem egyszerűbb lenne napközben a kórházban letudni a terhesgondozást. Szerintetek kéne fizetnem kézbe az orvosnak, vagy mit csináljak, ha kő csak a magánban akar fogadni? El vagyok keseredve és nem nagyon szeretnék már újabb orvost keresni, mert sajnos mindegyik a magánba irányít azonnal.
Azt a pár alkalmat nem tudjátok megoldani hgoy más vigye a gyereket a különórára?
Vagy mond meg a dokinak, hogy te inkább a kórházba mennél vizsgálatra és ott fizetnéd a díjat.
"El vagyok keseredve és nem nagyon szeretnék már újabb orvost keresni, mert sajnos mindegyik a magánba irányít azonnal"
Aha. És az egész városban az összes pont akkor rendel, mikor a te gyerekednek különórája van? Hát hány különórára jár naponta az a szerencsétlen?
Ebben az esetben, bár nem a legszerencsésebb megoldás, de fogadott orvos nélkül csinálnám végig a dolgot.
Persze nyilván nem mindegy, melyik kórház, melyik város, stb., mert vannak helyek, ahová be sem merném tenni a lábam fix ember nélkül. De arra nem kötelezhetnek, hogy magánba járj - most tök mindegy, hogy idő, pénz, bizalom, vagy bármi más áll a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!