A párotok/férjetek egyből bement veletek az UH vizsgálatra?
A férjem jövő héten jön velem először a 12. heti ultrahangra. Veletek egyből bement ő is, vagy kint várt, és utólag hívták be?
Igazából mindenki mást mesél,ezért is kérdezem, hogy kinél hogy volt? Akikkel nem ment be már az elején az azért volt mert ő nem akart, vagy kiküldték, és úgy hívták vissza?
En szerdan voltam 6+6, alhasi UH volt.
Bejott velem es egybol megtalaltak a kicsit a szivvereseel egyutt <3
Nekem hüvelyihez is bejött, elvégre a férjem és a hüvelyemen keresztül rakta be azt a gyereket oda, szóval senki sem látta indokoltnak azt, hogy ne jöjjön megnézni. Ő tök oda volt, mikor a 6. héten mutatta neki az orvos, hogy ott pulzál a szíve. Nem is értem a hüvelyiről minek marad ki?
Mondjuk ez magán, nálunk a kórházba semmilyen UH-ra nem engednék be, mert parasztok. A kórházban még én se láthatnám az UH monitort!
Engem sem zavar, hogy a férjem látja a hüvelyi ultrahangot, még ha maunálisan vizsgálna a doki akkor sem zavarna a férjem jelenléte,és szerintem őt sem zavarná, hogy látja a vizsgálatot esetleg.
Sok esetben szerintem a nőket zavarja, hogy a férfi végignézi a hüvelyi uh-t, vagy a férfi jön zavarba magától a vizsgálattól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!