Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ti milyen gyakran mentetek...

Ti milyen gyakran mentetek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Hétfőn voltam dokinál, 6hetesen. (először) Nem volt még szívhang. 4 hét múlva rendelt be újra, azt mondta addig nincs más dolgunk, mint várni. Ti sűrübben jártatok vagy hogy volt más vizsgálat is az első trineszter alatt?
2017. aug. 2. 07:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Magánorvos. 6. héten voltam először, látta a szívverést. Ekkor már rögtön a 12. heti szűrést mondta, hogy az majd kell, és nem ő végzi, ajánlott több variációt (kórház, magánorvos helyben, mondtuk, hogy mi másra gondoltunk, ő akkor ajánlott extrás helyet is). A 9. hétre azért visszahívott, mivel azt mondta, hogy az első trimeszterben sok a vetélés, ránézünk, ne az legyen, hogy megyünk a 12. heti vizsgálatra nagy boldogan, aztán ott derül ki, hogy esetleg rég elhalt vagy valami. Ekkor minden rendben volt továbbra is, így bejelentkeztem az általa ajánlott helyre a 12. heti szűrésre.

Ezután pedig 4 hetente hívott eddig. Akkor bekukucskál megtapogat, ultrahangoz. A 6. meg a 9. héten hüvelyi UH volt, meg tapogatás, első alkalommal rákszűrést is csinált, mert régen volt. A 12. hét óta hasi UH-t csinál + matat alul valamit.

2017. aug. 3. 12:29
 12/13 A kérdező kommentje:

Sajnos azóta változott a helyzetem. Ma reggel véreztem. Minimálisat, de azért bementem és ott derült ki, hogy 7 hetesen is még csak petezsák van, embrió sehol.

Kaptam 1 hét haladékot, hogy hátha megtörténik a csoda és behozza a lemaradását a pici, ha nem, akkor jövő csütörtökön abortuszra küldenek. Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy bízzak a lehetetlenben, de az ösztönöm azt súgja, hogy ezt a játszmát nem mi nyerjük. :(

2017. aug. 3. 16:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Kitartás! Drukkolok!!!!!
2017. aug. 3. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!