Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Dr Jimenez Luis hol vállal...

Dr Jimenez Luis hol vállal szülést? Nektek mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Kétszer voltam nála nőgyógyászati vizsgálaton és szimpatikusnak találtam.

Most azon gondolkodom, járjak e hozzá terhesgondozásra,de akkor valószínűleg szeretném ha nála szülhetnék, de nem tudom melyik kórházban vállal.

2017. júl. 20. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elijeszteni, de nekem nagyon nem jött be.

Persze én csak SZTK rendelésre mentem hozzá, de huh.......

Addig jófej amíg nincs gond, de ha már kérdésed van akkor nem mond konkrét választ, alapból nem mindig lehet érteni mit mond stb.

Terhesség alatt fertőzést kaptam, semmit nem mondott rá csak felírt gyógyszert. Kérdeztem mit kell csinálnom vele, mire figyeljek? Semmi semmi, csak használjam a kúpot. De megelőzésre sem javasolt semmit.

Terhesség alatt egyszer nézett összesen méh szájat, és valótlan vizsgálatokat írt fel a leletemre. Pl, hogy mellvizsgálaton voltam, közben meg nem is. De nem csak ez volt. Nem nagyon vizsgálgatott meg a 9 hónap alatt. Sőt pecsételni se pecsételt rendesen a kiskönyvbe.

Miután szültem, mentem a 6 hetes kontrollra, kiderült méhszáj sebem van. Kérdezem, ez mitől? Szüléstől? Mit kell vele csinálni? Ja meg hogy cisztám van. Az most rossz? Mi ez? Mit kell tennem? SEMMMMMIIIIT nem válaszolt rá, csak annyit, hogy szedjek fogamzásgátlót. Kérdezem: Akkor jöjjek majd vissza később, hogy újra megnézi változott-e? Rázza a fejét: nem. MIVAAAN? Egy cisztát nem ellenőrizni?

Írt fel tabit. Kérdezi, mit szedtem? Mondom Yasminelle-t. Erre felír egy Zoley-t amitől 2 hónapig véreztem.

Szóóóóóval, én nem ajánlom. De lehet magánban jófej.... Amikor a védőnőm megtudta, hogy hozzá jártam, akkor sziszegett, hogy úúú ha ezt tudja akkor javasol mást, mert nála mindenki panaszkodott rá :(

Viszont Nyulasi Gábort nagyon ajánlom ugyanott. Ő rá váltottam. MINDEN kérdésre válaszol, kedvesen beszélget a vizsgálat alatt, nagyon nagyon kedves és higgadt orvosnak látom Őt.

2017. júl. 20. 13:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Off, de még mindig fülig ér a szám, ha látom leírva a nevét, még egyetemista korából ismerem Pécsről, van jó pár közös fotóm vele :) Fura.
2017. júl. 20. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!