Tényleg nincs 24 hetes ultrahang?
Sztk-ba járok, tulajdonképpen felesleges is lenne magánhoz járnom, mert neki sincs uh-ja és így is-úgy is a kórházba kell menni uh-ra és a vérvételekre, de a ha meg már ott vagyok akkor vizsgálatra is el tudok menni helyben. Mikor az elsővel voltam terhes (2 éve született, de másik városban éltünk akkor), akkor rendes, kötelező uh-t csináltak a 24. héten. Mentem volna most is, pont erre a hétre esett a havi terhesgondozás, kérdeztem lesz-e ultrahang, de mondta az orvos, hogy ilyenkor nincs, majd 28 hetesen lesz. (Védőnő szerint meg majd 30-32 hetesen lesz)
Tényleg nincs már a 24. héten, vagy csak nálunk van máshogy, vagy lemaradhattam?
A kotelezo uh-ok: 12., 18. es 30. korul vannak.
A tobbi koztes uh a dokik dontese szokott lenni, magandokim havi 1-et csinal.
24. heten a terheleses vercukor vizsgalat+vervetel van, ami kotelezo.
Nincs, és nem is volt régebben sem. Nem tudom te mire emlékszel 2 évvel ezelőttről, lehet tényleg megnézett doki, de az nem "kötelező" UH volt.
Azok vannak amiket előttem is írtak.
Pedig volt. Nem a magán dokim nézett meg, mert neki nem volt uh-ja, hanem a védőnő adta a beutalót (ő szokta), és másik 24 hetes nővel is találkoztam ott. Azért vagyok benne biztos, hoyg 24 hetes volt, mert azon a héten mentünk el magán úton 4dimenziósra is. Pont emiatt nem is akartam az állami 2d-t, de mivel kötelező volt, menni kellett. Dátum is van a papíron, meg a magzat kora is, biztos 24 hetesen volt az az uh. 28 hetesen meg nem kellett menni, csak 32 hetesen.
A 4 kötelező uh 2 éve nálunk így volt: 12, 18, 24, 32 hetes.
Ezen kívül egy plusz volt, de nem csak nekem, hanem mindenkinek, szintén a védőnő adta rá a beutalót, az a 36. héten volt, akkor néztek valamilyen keringést, meg hogy befordult-e a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!