Vésőnőhöz kell időpont?
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, megkaptam a papírt hogy baba van :) Védőnőhöz csak lemegyek, vagy időpontos?2017. máj. 16. 09:32
1/9 anonim válasza:
Nálunk heti 1 alkalommal van tanácsadás, csak akkor lehet felkeresni, mivel értelemszerűen a többi időpontban a körzetét járja.
2/9 anonim válasza:
Elírtad a kérdést.
Igen úgy tudom kell időpontot kérni. De egy telefont mindenképp megér. A telefonálásért nem harapják le a fejed.
3/9 anonim válasza:
Nalunk is heti egy nap van tancsadas. Korzetekre van osztva a varos, minden korzetnek mas a vedonoje, es maskor van "rendeles".
Es igen, nalunk kellett idopontot kerni elso alkalommal, utana mar O rendel vissza mindig automatikusan.
Gratulalok a babahoz!
4/9 anonim válasza:
Célszerű időpontot kérni, különben nem biztos, hogy beleférsz a tanácsadási idejébe.
5/9 A kérdező kommentje:
Vésőnő.. EZ sikerült :D Köszi mindenkinek, akkor megpróbálom megszerezni a számát, mert ami a neten van, az nem kapcsolható.
2017. máj. 16. 10:00
6/9 anonim válasza:
Igen, a vésőnőhöz praktikus időpontot egyeztetni, az a biztos :D
7/9 anonim válasza:
Kell kérni, mert egy csomószor nincsenek is bent, hanem családokat látogatnak. Amikor meg bent vannak, időpontra mennek hozzájuk emberek.
8/9 anonim válasza:
Nekem fel kellett hívni, mondta mikor mehetek. Utána már ő mondta, hogy mikor legyen a következő alkalom.
9/9 anonim válasza:
Plusz az első látogatás jó fél óra, így mindenképpen tudnia kell, hogy mész hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!