12 heti uh nekem normális volt?
Ultrahang és vérvétel volt azon a héten, és kezdem azt hinni, valami kimaradt. Tény, hogy próbáltam utánanézni, de amúgy nem informáltak túl.
Tarkóredő fogalmam sincs, mennyi a babának, és azt se tudom, azt mikor nézték, ha nézték. Most akkor, ha az orvos nem mondott semmi rosszat, se a 18 heti uh-n, akkor minden rendben? És ő ebben biztos? Azt mondta,szépen fejlődik,és azóta sincs gond, de a 24. heti vizsgálat még messze van, és aggódom.
Hallom, hogy másnak meg magzatvízmintát vesznek, meg vért a köldökzsinórból,nálam meg semmi, pedig mindig megyek, amikor mondják. Nem kevés a vizsgálat?
Azt gondolom mondanom se kell, hogy első baba,ezért nem vagyok egyáltalán képben.
Igen az integrált tesztnek van akkor a vérvétele. [link]
De nekem például havonta kell mennem laborba mert hiába van A Rh(D) + vércsoportom, ellenanyagot termelek sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!