Ismeri valaki a bajai Dunaklínikán Dr. Bárdos Erik magánrendelését?
Figyelt kérdés
Mennyi nála a terhesgondozás? Minden információ érdekel róla.2017. máj. 14. 18:04
1/31 anonim válasza:
Minden rendelese 9-10ezer ft nekem 5hetente kellett menni uhra ( volt mar vetélésem) szülést nem vállal. Max ha pont akkr szülsz , amikor ő az ügyeletes aznap és nem fogadsz orvost szulesre. Nagyon kedves,figyelmes. Kerdezhetsz bármit tőle. De 7-10nappal előbb érdemes idopontot kérni. :)
2/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. máj. 14. 22:51
3/31 anonim válasza:
Terhesgondozáskor 13 ezer egy vizsgálat ultrahanggal. Alapos, képeket is kiírta egy hordozóra. Bármikor elérheted facebookon, 5 percen belül reagál. Amikor sürgős gondom volt a babával, soron kívül bemenj miattam és nem fogadott el pénzt. Ahogy előttem is írták, szülést nem vállal. Nekem nem volt gondom az időpontkéréssel.
4/31 A kérdező kommentje:
Neked is nagyon szépen köszönöm!
Gondolkodom az orvosváltáson,a mostani modora nagyon durva, és a Bárdos dokit ajánlotta a védőnő is.
2017. máj. 15. 18:43
5/31 anonim válasza:
1 vagyok. Megkérdezhetem kihez jársz most?:)
6/31 A kérdező kommentje:
Persze. Bácsalmási Sztk. Bay Csaba
2017. máj. 15. 19:32
7/31 anonim válasza:
Ja, azt hittem Bajai. Őt nem ismerem. Azért köszi.:)
8/31 A kérdező kommentje:
Baján van szerdán meg csütörtökön egyébként.
2017. máj. 16. 10:15
9/31 anonim válasza:
Sziasztok! Aki hozzá jár terhesgondozásra, az kinél szül? Szülésznőt választotok vagy éppen aki lesz ügyeletben? Válaszokat köszönöm!
10/31 anonim válasza:
Aki ugyeletben volt,es szerencsem volt mert pont o volt ugyeletben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!