OláhBara kérdése:
20 hetes vagyok.3hét mulva vissza jell menjek mert a köldökzsinor:1a,1v Várandossági transabdominalus Uh vizsgálat. Mir jelent? Nagyon félek
Figyelt kérdés
2017. máj. 9. 12:26
1/4 anonim válasza:
Szerintem az erek számát jelzi a köldökzsinórban 1a-1 artéria,1v-1 véna. Normálisan 3 ér: 2 artéria és egy véna van a köldökzsinórban,ha kevesebb van az rendellenességre utalhat. De próbálj megnyugodni,ez nem törvényszerű...
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, ha két ér van a köldökben, az sem jelent feltétlen rosszat. Ismerős babának is kettő van, sőt, nem is olyan ritka ez, és neki pl semmi baja nincs. De azért kérdezz majd rá, ha aggaszt.
3/4 anonim válasza:
Ha baj van, mindenképpen menj el a Szent Imrében dr. Bálint Sándorhoz, ő nagyon jó. Több barátnőmmel is volt olyan, hogy a sima orvosa azt mondta, beteg a baba, nem lehet megmenteni, aztán elmentek Bálint doktorhoz, ő pedig egészséges babákat segített világra.
4/4 anonim válasza:
Nem csináltattam meg egyik gyereknél sem. Teljesen felesleges. Volt egy barátnőm és megcsináltatta, azt mondták neki, hogy a babának Down-szindrómája lesz és teljesen egészségesen megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!