Magzati adókedvezményhez a háziorvos is adhat pecsétet a papírra?
semmi köze hozzá a munkáltatónak, a nyilatkozat tartalmáért a magánszemély felel, az igazolást is neki kell megőrizni, még bemutatásra sincs joga elkérni a munkáltatónak.
És ismétlem, orvosi igazolást ír elő a törvény, nem szakorvosit.
7, tudom, szerencsére nálunk a mák már meg van nevelve, mert én bizony uszítom a panaszkodó ismerősöket, hogy tessék kiállni magukért (mások érdekében is), és ne hagyják, hogy szórakozzanak velük.
Akkor kapott el az ideg, mikor egy ismerős hónapokig nem kapott családi kedvezményt, mert nem tudta megoldani három gyereket nevelve, hogy igazolást kérjen munkaidőben a családi pótlékról, ugyanis ezt a feltételt szabta a túlbuzgó ügyintéző. Ugyanez az ügyintéző úgy adta ki az M30-at, hogy előre jelölte, nem kéri a dolgozó a munkáltatói bevallást, mellé meg odaírta a telószámát, hogy 5ezerért megcsinálja... persze munkaidőben. Már nem ott dolgozik.
Szemét vagyok? Lehet. Nekem semmi hasznom belőle, de több száz embernek, akikkel szórakozott, van.
Ne hagyjátok magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!