Szedett valaki a nogyogyasz javaslatara AspirinProtect-100mg talettat a terhesseg alatt? Meddig hanyadik hetig szedtetek?
Figyelt kérdés
A babanak nem artott, szulesnel nem okozott e gondot?Toxemia megelozesekepp irta fel az orvos, hogy jobb legyen a veraramlas.
Koszonom a valaszokat
2017. márc. 11. 10:33
1/5 anonim válasza:
Én a terhesség elejétől szedem,hematológussal konzultált a dokim,megemelkedett trombocita szám miatt kaptam. Már 35 hetes vagyok,még mindig sűrűbb a vérem így szednem kell. Ez egy nagyon enyhe vérhigító,bízom a dokimban ha azt mondja szükséges akkor biztos az...
2/5 anonim válasza:
Az első terhességnél volt toxémiám, így nekem is szednem kell napi 75mg aszpirin alapú gyógyszert. Nem a protectet kaptam, hanem AcizalEP75-t, ezt nem kell darabolni. 32 hetes vagyok, makulátlan a vérnyomásom, semmi vizesedés. Program császárom lesz, előtte 2-3 nappal kell majd abbahagynom, de a doki azt mondta, hogyha előbb is jönne a baba, akkor sem okozhat gondot ez a gyógyszer.
Bízom benne, hogy minden rendben lesz.
3/5 anonim válasza:
Jó, hogy ezt leírtátok, mert nem tudtam, hogy terhes vagyok és vettem be Aspirint megfázásra. Missed ab lett, és azt hittem, az én hibám, mert beszedtem. De akkor talán nem.
4/5 anonim válasza:
18 hetes uh-n valami keringés nem volt jó a méhemnél.23 hetesen kontroll,helyzet változatlan.Aspirin protectet szedtem onnantól a terhesség végéig.Már 5 éves múlt a fiam.Semmi baja.
5/5 anonim válasza:
3-asnak
Bár a nátha elleni aszpirinben sokkal több a hatóanyag, mint ezekben a gyógyszerekben, de nem tartom valószínűnek, hogy az okozta volna a bajt. Sajnálom, a történteket:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!