Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Szedett valaki a nogyogyasz...

Szedett valaki a nogyogyasz javaslatara AspirinProtect-100mg talettat a terhesseg alatt? Meddig hanyadik hetig szedtetek?

Figyelt kérdés

A babanak nem artott, szulesnel nem okozott e gondot?Toxemia megelozesekepp irta fel az orvos, hogy jobb legyen a veraramlas.

Koszonom a valaszokat

2017. márc. 11. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a terhesség elejétől szedem,hematológussal konzultált a dokim,megemelkedett trombocita szám miatt kaptam. Már 35 hetes vagyok,még mindig sűrűbb a vérem így szednem kell. Ez egy nagyon enyhe vérhigító,bízom a dokimban ha azt mondja szükséges akkor biztos az...
2017. márc. 11. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első terhességnél volt toxémiám, így nekem is szednem kell napi 75mg aszpirin alapú gyógyszert. Nem a protectet kaptam, hanem AcizalEP75-t, ezt nem kell darabolni. 32 hetes vagyok, makulátlan a vérnyomásom, semmi vizesedés. Program császárom lesz, előtte 2-3 nappal kell majd abbahagynom, de a doki azt mondta, hogyha előbb is jönne a baba, akkor sem okozhat gondot ez a gyógyszer.

Bízom benne, hogy minden rendben lesz.

2017. márc. 11. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó, hogy ezt leírtátok, mert nem tudtam, hogy terhes vagyok és vettem be Aspirint megfázásra. Missed ab lett, és azt hittem, az én hibám, mert beszedtem. De akkor talán nem.
2017. márc. 11. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
18 hetes uh-n valami keringés nem volt jó a méhemnél.23 hetesen kontroll,helyzet változatlan.Aspirin protectet szedtem onnantól a terhesség végéig.Már 5 éves múlt a fiam.Semmi baja.
2017. márc. 11. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:

3-asnak

Bár a nátha elleni aszpirinben sokkal több a hatóanyag, mint ezekben a gyógyszerekben, de nem tartom valószínűnek, hogy az okozta volna a bajt. Sajnálom, a történteket:(

2017. márc. 11. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!