Járt valaki Dr. Mikó Sándorhoz terhesgondozásra? Nem magánba. Irnátok véleményeket, tapasztalatokat?
Barátnőm nála szült, 2x is.
Lelkiismeretes orvos, oda figyel a kismamákra. Nem tud róla negatív dolgot mondani.
Köszönöm, közben már voltam nála, de sajnos meg se vizsgált, azt mondta 3-4hét múlva menjek vissza. Második babámat várom (kb. 5-6hetes). Lehet h korai de az első terhességemnél is ilyenkor mentem de akkor legalább megnézték hogy jól tapadt e meg meghogy egyáltalán valóban terhes vagyok e.
Sajnos az a doki már nincs itt és a Mikó úr van helyette. Remélem semmi gond nem lesz vele és bevállik nekem is :)
Ilyenkor még nem sokat tudnak mondani az orvosok sem. Bármi történhet. Sajnos a 7-8-ik hétig, míg nincs szívhang nem igazán foglalkozak komolyabban vele, ezért hívott vissza később.
Ne aggódj, minden rendben lesz, mire mész legközelebb már lesz szívhang is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!