A 23. heti ultrahang utan hany hetesen lesz a kovetkezo?
Elméletileg utána a 30.héten lesz még.
Utána nekem lett volna még egy utolsó a 38.héten, de kicsit előbb megszületett úgyhogy az tárgytalan lett. :)
Koszi a valaszokat! Jo sokara lesz a kovetkezi, eleg lesz kivarni! 😀
Egyebkent azert kell 23 hetesen mennem, mert a 18-20.hetin 19 hetesen voltam :)
Én sem értem, a 19. héten tökéletes időben voltál, max. akkor elképzelhető, hogy visszarendelnek, ha nem látott valamit megfelelően a doki.
És nem tudom miért kellett lepontozni...
A dokitól függ mikorra hív.
Az enyém 12,18,23,28,32 nézett mindegyik terhességemnél.
Az egy dolog, hogy magánrendelésére terhesgondozásra berendel havonta és ott megnézi a babát UH-val.
Az megint más dolog, hogy a hivatalos terhesgondozásban ezek a "kötelező ultrahangok" amiket többen leírtunk. :)
Ezekre az ultrahangokra a kórházba megyek nem magánba 😉
Amikor a dokim nem volt bent 18 hetes uh-n az osztályvezető akkor is visszarendelt 23hétre
6os voltam
Értem. :)
Hát ez új nekem, de végül is itt már sok dologban kiderült, hogy különbözően csinálják a terhesgondozási protokollt a különböző kórházak, orvosok.
Egyébként a kiskönyv szerint elvileg majd csak a 30-32. héten lenne "kötelező" uh: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!