Ha orvost fogadok onnantól kezdve ő csinál mindent? Uht
is?
Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 21:24
1/9 anonim válasza:
Igenn
2017. jan. 30. 21:46
2/9 anonim válasza:
Nem biztos. Nálunk pl 11 nőgyógyász van, de csak négyen rendelkeznek megfelelő vizsgával ahhoz, hogy a genetikai vizsgálatokat elvégezzék.
Az én orvosom sem tudja elvégezni a genetikai ultrahangokat, de minden mást megcsinál.
2017. jan. 30. 21:49
3/9 anonim válasza:
Nálunk pl nem
2017. jan. 30. 23:02
4/9 anonim válasza:
Ahogy a 2es írta,a genetikai ultrahangot valószínűleg nem,hacsak nem kifogsz egy extrán jól képzeptt orvost.
Az nst-t (ctg) se az orvos fogja csinálni,csak ellenőrizni
2017. jan. 30. 23:05
5/9 anonim válasza:
Nálunk sem. Csak akkor, ha egyike annak a 3 uh-vizsgával rendelkező orvosnak, akik kiadhatnak, aláírhatnak állapotos uh-leletet.
Persze a dokim is csinált uh-t, de ezt csak úgy pluszba, hogy mozizzunk. Diagnosztikus célja sosem volt a kezdeti szívhang-megállapításon kívül.
2017. jan. 31. 08:38
6/9 anonim válasza:
Nálam igen.
A dokim az egyik UH-s a szülészeti klinikán, nagyon sok orvos van, de nem csinálja a genetikai UH-kat mind, csak néhány.
Magánba havonta megyek, ott is csinál uh-t egy régebbi 2d-s géppel.
A kötelezőkre is hozzá megyek a klinikára, de azt tb alapon.
2017. jan. 31. 08:50
7/9 anonim válasza:
Ctg-t leszámítva mindent a fogadott orvosom csinált. Nála a magánrendelőben jobb uh van, mint a kórházban volt.
2017. jan. 31. 09:37
8/9 anonim válasza:
Nekem csak méhszájat nézett. Vérvételre a kórházba kellett menni. UH-ja nem is volt, amiatt is a kórházba kellett menni, de általában úgy kaptam időpontot, hogy nem a saját orvosomhoz kerültem. Nst-t a szülésznők csinálták, és ugye azt alá kell írni egy orvosnak. Mindig mondták, hogy kapjunk el egy orvost a folyosón. A saját orvosokat talán egyszer sikerült, de nem nézte meg mert rohant valahova. Plusz ugye ettől függetlenül kell védőnőhöz is járni, nálunk ő adott minden beutalót és ő töltötte ki a kiskönyvet. Háziorvosnál csak egyszer voltam, amikor ekg-t csinált, de itt nagyon sokszor olvasom, hogy máshol a háziorvos adja a beutalót.
2017. febr. 1. 09:19
9/9 anonim válasza:
Mindig csinált uh-t, de a kötelezőket a kórházban csinálták a szonográfusok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!