Anyukám azt mondja, hogy mondjam le a védőnőt, mert amikor velem volt itthon, akkor is ő volt, és nem látta értelmét a "segítségének". Még mindig ő a falu védőnője. Megérné lemondatni? Nekem csak az a bajom a szolgálattal, hogy találomra jönnek.
Kezdodik...
Es ha talalomra megy? Haromszor egy evig jart hozzank. Nekem is o volt anno.
Majd ha te sem látod értelmét, lemondod. De az hogy anyukádnak nem tudott hasznos tanácsot adni, nem jelenti azt, hogy neked sem tud.
A találomra érkezés megoldása pedig az, hogy szólsz neki, neked ez így nem jó, csörögjön rád előző nap.
Az alap feladata a védőnőnek az ellenőrzés, hogy lássa rendben neveled a gyereket, egyébként szerintem ez szükséges is lehet sok esetben. Viszont én nagyon érzékeny vagyok arra, hogy idegenek méregessék a lakásomat, és nehezen tudok ezen változtatni. A védőnő ellenőrző funkcióját az is mutatja, hogy ha lemondod, a gyermekvédelem jön ki hozzád.
Persze biztosan sok védőnő segítőkész, de sok csecsemőgondozási irányzat van, nem biztos, hogy éppen az általa kedvelt megközelítés lesz nekünk a legjobb.
két lehetőséged van
1. írásban lemondod a védőnői szolgálatot kimegy a gyerekvédelem és ha minden rendben akkor ennyi volt
2. megbeszéled vele h igény szerinti kapcsolattartást kérsz ami azt jelenti h évi max 1x kell találkoznotok a státusz miatt - vagy akkor sem ha az orvosotok megcsinálja
de ha találomra jön akkor sem kell beengedni
közlöd h hívjon ha valamit akar és megbeszélitek mikor jöhet
cetli a kezébe a telszámoddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!