Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Anyukám azt mondja, hogy...

Anyukám azt mondja, hogy mondjam le a védőnőt, mert amikor velem volt itthon, akkor is ő volt, és nem látta értelmét a "segítségének". Még mindig ő a falu védőnője. Megérné lemondatni? Nekem csak az a bajom a szolgálattal, hogy találomra jönnek.

Figyelt kérdés
2016. nov. 29. 11:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Kezdodik...

Es ha talalomra megy? Haromszor egy evig jart hozzank. Nekem is o volt anno.

2016. nov. 29. 11:12
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Majd ha te sem látod értelmét, lemondod. De az hogy anyukádnak nem tudott hasznos tanácsot adni, nem jelenti azt, hogy neked sem tud.

A találomra érkezés megoldása pedig az, hogy szólsz neki, neked ez így nem jó, csörögjön rád előző nap.

2016. nov. 29. 11:12
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Amugy kiskoru vagy?
2016. nov. 29. 11:18
 4/11 anonim ***** válasza:
26%
mi a baj? beszélgetsz vele egy kicsit és kész - nem is lehet "lemondani" Nyilván nálatok minden rendben van, a védőnő ezt kipipálja és kész. Ott van szerepe, ahol rosszak a körülmények, alkoholisták a szülők, nincs fűtésre pénz stb.
2016. nov. 29. 11:20
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Én is gondolkodtam rajta, hogy lemondom, mert utálom, ha ellenöriznek, de ha lemondod, akkor a gyermekvédelmisek jönnek ki hozzátok, akár többször is és ők egyáltalán nem szólnak előtte, szóval szerintem jobb elviselni a védőnőt.
2016. nov. 29. 11:31
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Negyedik védőnőnk van. Egyik sem ellenőrzött, mindegyik segíteni akart.
2016. nov. 29. 11:42
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

Az alap feladata a védőnőnek az ellenőrzés, hogy lássa rendben neveled a gyereket, egyébként szerintem ez szükséges is lehet sok esetben. Viszont én nagyon érzékeny vagyok arra, hogy idegenek méregessék a lakásomat, és nehezen tudok ezen változtatni. A védőnő ellenőrző funkcióját az is mutatja, hogy ha lemondod, a gyermekvédelem jön ki hozzád.

Persze biztosan sok védőnő segítőkész, de sok csecsemőgondozási irányzat van, nem biztos, hogy éppen az általa kedvelt megközelítés lesz nekünk a legjobb.

2016. nov. 29. 13:12
 8/11 anonim ***** válasza:
47%

két lehetőséged van

1. írásban lemondod a védőnői szolgálatot kimegy a gyerekvédelem és ha minden rendben akkor ennyi volt

2. megbeszéled vele h igény szerinti kapcsolattartást kérsz ami azt jelenti h évi max 1x kell találkoznotok a státusz miatt - vagy akkor sem ha az orvosotok megcsinálja

de ha találomra jön akkor sem kell beengedni

közlöd h hívjon ha valamit akar és megbeszélitek mikor jöhet

cetli a kezébe a telszámoddal

2016. nov. 29. 13:20
 9/11 anonim ***** válasza:
33%
ha le akarod mondani, igyekezz, mert már csak idén lehet
2016. nov. 29. 14:00
 10/11 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nagyobb macerával jár lemondani, mint megtartani. Nálunk nem sok vizet zavart, hogy így mondjam. Talán 2× volt nálunk, de szólt előtte. Kedves volt és segítőkész. Ha kérdésem volt fordulhattam hozzá, de nem akaszkodott ránk. Szerintem ez személyiségfüggő is. Várj egy picit, aztán ha tényleg egy hárpia, akkor még lemondhatod, de csak azért mert anyukádnak személyes problémái voltak vele hüleség. Azóta 20-30 éves tapasztalata lett és talán sokat változott. Anyukáddal lehet keményebb csatáid lesznek... Szerintem időben vedd át az irányítást.
2016. nov. 29. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!