Szerintetek az rendben van, hogy egy vidéki magánrendelőben egy keddi napon 12 ezret fizetek aztán gond miatt csütörtökön visszahív az orvos és megint fizetek 12 ezret?
Figyelt kérdés
Első terhességemnél volt ilyen és csak kíváncsi vagyok, hogy máshol is ez van-e.2016. nov. 21. 17:58
11/15 anonim válasza:
egy igy okés. Anno korán mentem 5 hetesen vissza hívott fizettem ahogy kérte. A terhesgondozás alatt nem kéri el a teljes összegett de úgye nem is csinál mindig kenetvételt stb...
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Mindenkinek zöld kezet adtam.
2016. nov. 21. 19:54
13/15 anonim válasza:
Magánban minden alkalomkor fizetni kell.
14/15 anonim válasza:
Normál esetben kb havi egy alkalommal megy az ember, azt még ki tudja kalkulálni, esetleg becsúszhat 1-1 plusz alkalom. De azért szerintem durva, hogy ugyanarra a hétre visszahív még egyszer, és újra perkáltat. . Ilyen szempontból állandóan rendelgethetne plusz vizsgálatokat. Nálunk ha gond volt lehetett telefonon keresni, és ha komolynak tűnt, beküldött a kórházba ügyeletre.
15/15 anonim válasza:
sajnos ez így van magánba, én minden alkalommal 14 ezret fizetek, ha pedig 3 hétre megyek, mindig magától, nem én kérem egyéb vizsgálatot is csinál és 20 ezret szokott elkérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!