Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Dr. Dudás Ernő főorvosròl...

Dr. Dudás Ernő főorvosròl tudnátok egy pár véleményt mondani?

Figyelt kérdés

8 hetes kismama vagyok, a doktor úrat ajànlottàk nekem, hogy szakmailag nagyon sok tapasztalattal rendelkezik, viszont az eddigi talalkozàs alkalmàval nekem egy kissé mogorvànak tünt.

Szeretnék egy kis infót kapni, hogy csak épp rossz pillanatàban volt, vagy Ő mindig ilyen?

#Ernő #Dudàs
2016. okt. 21. 15:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Róla is lehet hallani pozitív/negatív véleményeket. Határozott, de nem túl bőbeszédű. Jó és gyakorlott orvos.

Állítólag volt már műhibája ami miatt fel is függesztették, de egy főorvosnál aki több ezer műtéten túl van, elkerülhetetlen hogy bekövetkezzen egy hiba, tökéletes ember egyszerűen nincs!

2016. okt. 24. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!