A Nifty vagy a Prenatest megbízhatóbb? Személyes tapasztalat?
Szia en a nifty tesztrol tudok nyilatkozni, azt viszont nemtudom hogy honnan vetted hogy csak haromra szur mertt ha megnezed a nifty teszt oldalat rogton irja a tobbit, gondolom annyira nem neztel meg utana.
En kulonben a niftyt csinaltattam meg 12 hetesen most vagyunk 20 hetesek es allitolag ez a legfejlettebb vizsgalat
Jo tanacsnak annyit mondanek hogy csakis a pesti gendiagnosztikara menj ne a videki nogyogyaszokhoz akik csinaljak mert nekem ebbol csak a kavar volt sajnos .
En pedig a prenarol!:)
A niftyt ugy tudom kinaba kuldik vizsgalatra mig a prenat nemet laborban dolgozzak fel.
A prena a 3 szokvanyos genetikai rendellenesseget plusz a nemi kromoszoma rendellenesseget es maga a nem meghatarozast tudja. 3 fele csomag van.
Nekem 12 het par naposan vettek le a vert e 13 nap mulva hivott az orvos, hogy minden rendben. Majd elkuldte emailben is az eredmenyt, de menni kellet egy szemelyes eredmeny tajekoztatasra is!:)
195 ezer volt es nem bantam meg!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!