Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Lányok! Vasárnap délután hova...

Lányok! Vasárnap délután hova tudnék bemenni nőgyógyászati ügyeletre?

Figyelt kérdés
Reggel WC-zés után láttam egy kis barnás nyákot a papíron. Volt már egy vetélésem, ott is ugyanígy kezdődött, aztan 3 hétre rá elvetéltem. Akkor nem kaptam rá progi pótlást, most reménykedek hogy ez a probléma. Délig dolgozok, utána tudok leghamarabb bemenni. Szerintetek hova menjek?
2016. szept. 11. 08:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Viszont szerintem is minél hamarabb!
2016. szept. 11. 10:51
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Aki annyira szapulja az eletunt , szar eüs dolgozókat,annak ajánlanam a munkát. .ugyis baszott nagy hiánnyal küzdünk. Ki lehet próbálni sokszor milyen egyszerű egesz nap vigyorogni ,foleg a sok kedves akadékoskodo pofájába,mikor te becsülettel teszed a dolgod, majd megszakadsz es csak a hibát látja.
2016. szept. 11. 11:31
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

Nekem volt hogy reggel barna nyákkal találkoztam 7hetesen.Felhívtam a munkahelyem h oldják meg,Férjem vitte a kulcsot miután engem elvitt a kórházba.

Aztán olyan is volt h munkából hazaérve kezdtem barnázni.Hívtam a melóhelyet h holnaptól ne számítsanak rám és azonnal mentem nőgyógy ügyeletre.

De olyan isvolt h hajnalban arra ébredtem h ömlik belőlem a vér.Rögtön ügyelet,mivel bent fogtak küldtem smst a munkaügyesünknek h reggel nem tudok menni,mert kórházban vagyok,később hívom.

Ha neked ráér egy élet reggeltől délig akkor tényleg mindegy ha megvárod a hétfőt.

2016. szept. 11. 11:56
 14/18 A kérdező kommentje:
Nyugalom hölgyek, sikerült eljutnom, minden rendben.
2016. szept. 11. 12:14
 15/18 anonim ***** válasza:
33%
Megnyugodtunk.
2016. szept. 11. 13:13
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

Azert a mai vilagban nem teheti meg csak ugy az ember hogy beszoljon hogy boccs ma nem megyek. Persze korhaz kiveteles eset azzal nem tudnak mit kezdeni. De a munkaltato altalaban azt nezi mi alapjan rughat ki. Nem kell hozza sok. Van ezer ember meg rajta kivul akit felvehet. Es lehet aki csak betelefonalt nem olyan munkahelyen dolgozik ahol csak o van egyedul es rajta mulik az aznapi bevetel. Pl egy kisbolt ahol van 1 ember mindennap o megy valtas sincs valazeg ott nem dog orulni a fonok ha csak ugy nem megy be. Pedig barmi tortenhet az emberrel de oket nem erdekli sajnos. Szoval nem minden munkahelyen lehet ezt megtenni hogy csak ugy beszolok aztan oldjak meg.

Nyilvan a kerdezonek fontos es ha el tudna jonni valoszinuleg eljonne. Nem kell egybol tamadni

2016. szept. 11. 13:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Mit írtak fel, minden rendben van?

Anno sürgős esetben a Róbert Károly Magánkórházba mentem. Nem volt olcsó, de egyből mehettem be.

( Előtte elküldtek két kórházból .... )

A sírás határán voltam, és utána mentem magánhoz.

2016. szept. 11. 13:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok, nem írt fel semmit, mert mindent rendben talált. Azért jövőhéten elmegyek a magándokimhoz is, mert nem igazán lettem megnyugtatva.
2016. szept. 11. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!