Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » A XV. Kerületi SZTK-ból...

A XV. Kerületi SZTK-ból ajánlanátok orvost, aki az Uzsokiban vezet szüléseket?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk ide, nem ismerem az SZTK-ban dolgozó orvosokat.
2016. aug. 24. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Megnéztem a 15 ker sztk-s nőgyógyászait és az Uzsokin dolgozó nőgyógyászok listáját. Semmi egyezés.
2016. aug. 24. 16:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt én is néztem már, csak gondoltam megkérdezem, hátha régen frissült a névsor. :)
2016. aug. 24. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs rá mód valahogy, hogy az Örsre járjál SZTK-ba? Onnan több orvos is dolgozik az Uzsokiban. Vagy az SZTK lakhely szerinti és csak oda mehetsz?
2016. aug. 25. 01:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia,

Én a Ruzsilla doktort javaslom. Idős doki, van,aki nem szereti, mert elég komor,de szerintem nagyon jó szakember. Jártam magánban is régebben, mégis az sztk-s doki volt az, aki pl egy rákszűrés alkalmával ultrahangozott is, vagy pl. nézett hormonsort, amikor kimaradozott, pedig semmi probléma nem volt, de biztosra ment. Nem egy szószátyár, de ha kérdeztem, mindig normálisan válaszolt. Én ügyeletesnél szültem és minden a legnagyobb rendben volt, pedig végül császár lett a szülésből. Ő rendel a legtöbbször és így nem vészes a várakozás, más dokihoz volt, hogy 2 órát is ott ültem és még ráadásul negatív is volt a tapasztalatom.

2016. aug. 26. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Ruzsilla doktor nem dolgozik az Uzsoki szülészetén.
2016. aug. 28. 16:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A 15. kerületben lakunk, így sajnos nem tudok az Örsre járni.

Ruzsilla doktort majd megnézem:) köszönöm

2016. szept. 1. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!