3D - 4D ultrahangcentrumrban járt már valaki? (Dr. Csókási Zsolt végzi a vizsgálatot)
Aki járt már nála, leirná a tapasztalatait?
Köszönöm ☺
Szia!
Mi a szegedi egységükben voltunk, a pestiről nem tudok véleményt formálni.
Itt nagyon normális hangnemben, aprólékosan átnézve a picit, mindent amit látunk elmagyarázva zajlott a vizsgálat.
Kaptunk soksok képet a babáról, 2,3 és 4D-set is, illetve videokat is.
Mi elégedettek voltunk, kedves, tiszta, célnak tökéletesen megfelelő hely.
Ami nekem nem hiányzott, az a nemtommilyen dióoldat ajánlgatása, jó nem rádtukmálva, de megemlítve, ami már fogalmam sincs miben segít. Számomra ezzel a diagnosztizálással ez valahogy nem fért össze, de mint megtudtam, doktorbácsinak van valami érdekeltsége ennek a forgalmazásában.
Egyébként ha ezt a kb 10 másodperc ajánlást nem nézzük, tökéletes volt nekünk.
Remélem elég részletes volt :)
Köszönöm szépen a részletes beszámolót, örülök, hogy leirtad :)
Mi is a szegedi rendelőjükbe megyünk jövő héten, és kiváncsi voltam, hogy mi vár ránk... Jó pár uh.-os helyről olvastam itt rosszat, meg hogy csalódás volt..., de erről a helyről eddig semmit nem találtam.
Első babám, először megyünk 4D-re, tehát még tapasztalatlan vagyok e téren. Jövő héten én is megírom itt, hogy milyen volt, hátha hasznos lesz másoknak is (remélem hasonlóan pozitív élményben lesz nekünk is részünk, mint nektek, kedves válaszoló)
:)
Vigyázni kell, mert hajlamos diagnosztizálni, sőt terápiát is javasolni. Pedig CSAK radiológus szakvizsgaja van (tehát még háziorvosi sincs), de ugylátom lejárt
Nézzetek utána: [link]
Nem javaslom.
Nagyon sok hiteles szakorvostól hallottam már, hogy fel vannak háborodva a leleteiben leírtakra, boncolással lehetne csak esetleg olyan elváltozásokat felismerni, amiket a doktor úr leír.
Konkrétabban:
gyomor és bélrendszeri elváltozást említett a leletben, melyet az utána elvégzett tükrözés teljesen megcáfolt.
A gasztroenterológus mondta, hogy azt a fajta betegséget lehetetlen ultrahanggal megállapítani, még MR felvételen sem lehetne olyan pontossággal látni.
Ez csak egy példa, de írt már a leleteiben májcisztáról, emlőcsomóról, amiket az adekvát képalkotó diagnosztikával nem lehetett igazolni.
Minden bizonnyal tisztában van vele ő is, hogy amiket leír, azt leginkább a képzelete szüli, mivel nem javasolja pontosabb képalkotó eljárás elvégzését, vagy onkológiai centrum felkeresését mintavétel céljából, holott a leletben említett képletek láttán kötelessége lenne haladéktalanul további vizsgálatra irányítani a beteget.
Ehelyett inkább saját érdekeltségi körébe tartozó termékekre próbálja rábeszélni a megijedt "beteget".
Aki teheti, keressen fel inkább egy hiteles szakembert, akinek nevét meghallva elismerően nyilatkoznak kollégái és nem óva intenek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!