Nehezen elérhető nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Van választott orvosom,de olyan nehéz elérni.Akár időpont kérés,akármi.Már félve hívom,remélem nem zavarom,remélem felveszi.Akinek van magándokija ti hogy vagytok?Ha hívjátok hívjátok míg fel nem veszi,vagy akkor csak másnap?Ti nem aggódtok azon,ha nem veszi fel,miért nem veszi fel?Vagy csak én érzem így?2016. jún. 21. 15:42
11/11 A kérdező kommentje:
Ha esetleg még olvassa valaki.
Próbáltam másnap is,de semmi.Kihagytam egy napot és holnap utolsó próbálkozás,utolsó hívás.(kicsit talán már nem is akarom amiért ez történt)Az adott kórházban egyébként felkapott orvos,szeretik,kedves,normális.Nem is vagyok neki ismeretlen,előzö szülèsemnél is ő volt a fogadott dokim.Most is a terhességem felénél járok,tehát már találkoztunk párszor!
2016. jún. 23. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!