Vércukorterhelés előtt mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Gondolom ne tömjek be 2 tábla csokit meg hasonlók, de konkrétan nem tudom, hány nappal előtte nem ajánlatos ilyesmiket enni.. meg mit lehet? vajaskenyér pl, vagy szendók, főtt étel is, csak ne csússzon be a rákóczitúrós?
szerdán megyek, holnap eszem-iszom sütizem lesz az irodában, mennyire merülhetek bele?
2016. máj. 29. 20:47
11/11 anonim válasza:
9-es vagyok. Én előző este 6 körül vacsoráztam, teljes kiörlésű kenyérből ettem egy szeletet felvágottal, zöldségekkel. Vagy akár vmi finom salátát. Én nem ennék tésztát, fehér kenyeres dolgokat, édességet előző este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!