Békéscsabaiak, Békés megyeiek! Dr. Orosz István vagy Dr. Baukó Attila?
Tavaly nyáron született a kislányom. A terhességem problémamentes volt, ezért nem fogadtunk orvost. Akkor Orosz doktor volt ügyeletben, nagyon elégedettek voltunk vele.
Most úgy néz ki újra várandós vagyok, viszont most nem indul zökkenőmentesen a dolog. Úgy hallottam, hogy Baukó doktort is sokan dicsérik.
Kíváncsi lennék véleményekre, tapasztalatokra, ki kihez menne? Érdekelne az anyagi oldala is.
Köszönöm!
Harmadik terhességem, nem Békéscsabán élünk, de körzetileg oda tartozunk.
AZ elsőnél nem volt fogadott orvosom, ügyeletesnél szültem, először Ombódi, majd pont beleestem a váltásba, így Ombódi és Baukó volt, akiknél született a kisfiam. A szülés előtt pár héttel magas vérnyomással bekerültem a kórházba, ott eléggé figyeltem a dokikra, hisz bármelyiket kifoghattam volna ügyeletesnek.
Másodiknál már Baukóhoz jártam végig, őt fogadtam fel. A terhesgondozás és a szülés során is végig korrekt volt, emellett kiváló szakembernek tartom.
Most a 3. terhességem elején járok, korom miatt többször megyek hozzá. Meg vagyok vele elégedve.
7000/alkalom, de előfordul, hogy a terhesgondozóba hív vagy a kórházba a vége felé, itt természetesen nem kér pénzt.
A szülésnél nem mondott összeget, azt mondta, fizettem már eleget neki, mi akkor (4 éve) 30ezret+ italt adtunk neki.
Írj, ha van még kérdésed...
Köszönöm a válaszod! A szüléskor mikor ért oda? Mennyit volt veled?
Kórház ügyében mi is Csabához tartozunk, de terhesgondozás itt Békésen van sajnos. Azt hiszem nem kell mondanom, mit gondolok Csibyről... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!