Lépésről lépésre milyen a terhesgondozás Angliában?
Attól kezdve hogy felkeresem az orvost mit kell tennem?Milyen vizsgálatok várnak majd rám ,ha terhes leszek ?
Férjemmel tervezzük a babát es előtte szeretnek többet megtudni az angliai rendszerről
Előre is köszönöm a válaszokat
Itt szultem 10 honapja.
Tudni kell, hogy mivel egeszsegugyes vagyok, dolgoztam otthon is es itt is nogyogyaszaton, pontosan tudom mi folyik otthon.
Gp hez mesz, 4-5-6 hetesen, es o ir a korhaznak, akik majd kuldenek levelet, hogy a 8-10. heten menjel a midwife hoz booking appointmentre, ez kb 2 oras.
12. het korul ultrahang
20. het korul ultrahang.
Kozben 3-4 hetente jarni kell a midwifehoz antenatal klinikre es gp midwifehoz.
Ha nincs gond, ennyi.
Nem kell lefizetni orvost mint otthon!
Nincs felesleges turkalas, nincs sok uh feleslegesen HA minden ok.
Ha gond van , akkor lat orvos, van ultrahang tobb stb.
Nekem pl 6 ultrahang volt, tobbszor latott doki, mert voltak nogyogyaszati elozmenyeim plusz szivgyulladas terhesseg elott.
Lehet csaszart kerni, orvosi indok nelkul is. Azt kertem. Tokeletes volt.
Szules/ csaszar utan masnap lehet menni haza.
Egy szoval mindennel meg vagyok elegedve.
Nagyon szépen köszönöm
Már csak egy kérdésem lenne
Az problémát jelenthet ha vérszegény,vashiányos és alacsony vérnyomású vagyok?
Kaptam injekciós kezelést is régebben
De a szédülések attól sem múltak
Elso vagyok. Nekem alapbol 70/50 a vernyonasom, 149 es pulzussal, ez miatt elkuldtek terhesseg alatt kardiologiara.
Mindenkepp mond majd az elso idopontnal, de ugyis kerdezik, mindent megkerdeznek, 2 oras az idopont. Ha ugy gondolhak, tovabbkukdenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!