Várandós vagyok, de még nem voltam nőgyógyásznál. Ha elmegyek magánorvoshoz, nem oda ahova lakhely alapján tartozok, automatikusan ő lesz a fogadott orvosom?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég "gáz", hogy nem voltam még, de ez már így alakult. Nem szimpatikus az az orvos, akihely a lakhelyem szerint tartozok, ezért magánorvoshoz szeretnék menni. Automatikusan ő lesz a fogadott orvosom? Elég egyértelmű a terhességem, megannyi teszt + tünet alapján.
L24
2016. jan. 24. 14:32
11/17 anonim válasza:
6-os! Az én orvosom ugyanolyan mint 4-esé. Képzeld mindig magánrendelésre megyek hozzá. 9000 a díja a rendelésnek. A szülésre nem szab meg összeget. 40.000 Ft-ot fogok adni mert Ennyit tudok. Igen, rendes magánorvosok is vannak.
12/17 anonim válasza:
Huhh most megnyugodtam kedves utolsó! Már tényleg kezdtem elhinni hogy valóban csak az én dokim földönkívüli és mindenki más ennyire pénzéhes. ☺
13/17 anonim válasza:
Utolsók, érdeklődnék: privátban megírjátok a dokik nevét?
14/17 anonim válasza:
Utolsó, miért? Fel akarod keresni? És ha pont az ország másik felén laksz?
15/17 anonim válasza:
Egyébként az enyém Győr-Moson-Sopron megyében van.
16/17 anonim válasza:
Nem, dehogy van nekem saját dokim, csak örültem neki hogy vannak még normális orvosok. Én bács megyében vagyok.
17/17 anonim válasza:
Ja 13-astól kérdeztem mert kérte a Te dokid és én dokim nevét privátban. Egyébként nem titok. Csak ha pl aki kérte debreceni vagy pécsi nem hiszem hogy eljönne hozzá Győr-Moson-Sopron megyébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!