Most kezdtem a 10. hetet és rohamosan elkezdtek halványodni a hcg tesztjeim. Ez biztosan rosszat jelez?
Azt gondolom, hogy terhes vagy, ergo teljesen felesleges tesztelned!
Beszélgess, nézz tv-t, foglalkozz a pároddal, menj el a barátnőiddel beszélgetni és élvezd a terhességet, mert amit te csinálsz...nem is tudom, hogy minek nevezzem...
5-ös vagyok: Van/volt hányingered? És ha igen, meddig?
A Hcg - bizonyos teóriák szerint - felelős a hányingerért, ezért múlik a többségnél el 12. hét körül.
Nekem csak a 20. hét körül kezdett el csökkenni a Hcg szinten és írtó sokról indítottam, majd 24. hétre szünt meg a hányingerem (31. hetesen visszajött, de ez már nem a Hcg-nek köszönhető).
Igen, van hányingerem a 8. hét eleje óta. Elég erős, gyakran egész nap kínoz, sőt gyakran eredménye is van. Nem enyhült, inkább erősödött.
Lefekvés előtt megcsináltam a megmaradt 3. tesztemet is, az már ismét két csíkos lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!