Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Valaki esetleg tudna segíteni?

Viki172839 kérdése:

Valaki esetleg tudna segíteni?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok és nem nagyon bízom meg a nőgyógyászokban.Zalaegerszegi vagyok. Amikor első vizsgálatomon voltam Dr. Kádasi László rendelt az SZTK-ban és nagyon meg voltam vele elégedve.Kedves, ügyes, jófej doki. Megtudná nekem valaki mondani, hogy van-e magánrendelője, és ha igen, akkor merre? Hogyan vehetném fel vele a kapcsolatot?

2015. dec. 10. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Van magánrendelője, ha jól tudom tompa utcának hívják, ahol van. Egy egészségház van ott, a Quaestor, t-com utcája lefelé.
2015. dec. 10. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:

József Attila u. 6.

06-30/216-4990

Google, kb 10 másodperc.

2015. dec. 10. 14:47
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. és alkalmanként mennyiért rendel? csak hogy mégis nagyjából tudjam.
2015. dec. 10. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Barátnőm járt hozzá, a terhesgondozás 5-6 ezer Ft nála, úgy emlékszem, hogy azt mondta.
2015. dec. 10. 15:29
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2015. dec. 10. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!