Ti szívesen mennétek a védőnöhöz ha mindenki elött beszélitek meg?
egyrészt talán csak bent volt épp a gyerekorvos és vizsgált valakit nem? nekünk csak akkor szokott kint belekezdeni ilyesmibe ha épp be valamiért nem mehetünk...
másrészt, miért nem kérted meg rá hogy menjetek be?
Néma gyereknek...
azzal együtt nem értem miért kint kérdezget, mert abszolút a magánügyed, teljesen igazad van, de akkor ezt neki tedd szóvá és akkor nyilván bementek. Emiatt nem sunnyognám el a védőnőt mert nekem nagy hasznomra vált.
Nyilván neki így kényelmesebb, és lehet, hogy a várandós anyukák is hamarabb végeznek így, nem beszélnek/kérdeznek annyit a többiek előtt.
Én biztos megkérném, hogy zárt ajtók mögött vizsgáljon, kérdezzen, mert engem zavar, hogy vadidegenek végighallgatják a mondandómat. Ha nem-et mond, akkor meg szóljál, hogy menjen ki házhoz hozzád.
Velem ez magánrendelésen esett meg nőgyógyásznál! Asszisztens elkezdte kérdezgetni az adataimat meg a menstruációmat részletesen a váróban egy számomra teljesen idegen kispapa előtt, akinek a feleségét épp vizsgálták. Láttam rajta,h őt is nagyon zavarta, amikor elérkeztünk a menstruációs kérdéshez felálltam és eljöttem fizetés nélkül.
Nagyon kellemetlen ez, csak ugye sajnos védőnőt nem választhatsz ráadásul majd mindenki elkezd susmorogni hogy vajon milyen titkod van, amit más előtt nem lehet megbeszélni, hanem el kell vonulni....
Helyedben megkérném h jöjjön ki ő.
Nekünk várandós tanácsadáson mindig lehetett időpontot kérni, esetleg azt is megpróbálhatod,h neked nem jó a tanácsadás időpontja, találkozzatok máskor. Én dolgoztam, nem tudtam 10-től délig ott ülni, mindig kaptam reggel fél8-ra időpontot.
felháborító. nem mennék így oda, mert pl. személyiségi jogok, adatvédelmi jogok. meg úgy egyáltalán, azért van a konzultációs nap, hogy aznap beossza az embereket normális sorrendben és egyesével foglalkozzon velük. biztos nem beszélnék a székrekedésemről idegen emberek előtt, főleg nem olyanok előtt, akikkel egy boltban vásárolok a kerületben:D
a miénk pl. gyűlöli, hogy a férjem mindig eljön velem (mert érdeklik a védőnő tanácsai és a terhességem is), így mi 3an vagyunk benn egyszerre.
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!