Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ti szívesen mennétek a védőnöh...

Ti szívesen mennétek a védőnöhöz ha mindenki elött beszélitek meg?

Figyelt kérdés
Ma voltsm elöször védőnönél ės nagyon meglepödtem,van szép váróterem neki külön vizsgáló és mégis kint a vàróterem nsgy asztalánál irogat kérdezget beszél a többi kismama elött,ami nem tetszik mert mindenki magán dolga a terhessége meg lehet hogy ha van valami problémám nem szívessen osztom meg mindenkivel .nem tudok és nem szívesen megyek ìgy el .ti mit tennétek??
2015. dec. 8. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

egyrészt talán csak bent volt épp a gyerekorvos és vizsgált valakit nem? nekünk csak akkor szokott kint belekezdeni ilyesmibe ha épp be valamiért nem mehetünk...

másrészt, miért nem kérted meg rá hogy menjetek be?

Néma gyereknek...

azzal együtt nem értem miért kint kérdezget, mert abszolút a magánügyed, teljesen igazad van, de akkor ezt neki tedd szóvá és akkor nyilván bementek. Emiatt nem sunnyognám el a védőnőt mert nekem nagy hasznomra vált.

2015. dec. 8. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szívesen mennék,én biztos megkérném,hogy menjünk be ahol nem hall mindenki!
2015. dec. 8. 12:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Teljessen külön álló részen van a gyerek orvos külön bejáratú mindkettőnek külön vároja van,hàt nem akartam elsőre szolni de jővő héten szòvá teszem
2015. dec. 8. 12:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván neki így kényelmesebb, és lehet, hogy a várandós anyukák is hamarabb végeznek így, nem beszélnek/kérdeznek annyit a többiek előtt.

Én biztos megkérném, hogy zárt ajtók mögött vizsgáljon, kérdezzen, mert engem zavar, hogy vadidegenek végighallgatják a mondandómat. Ha nem-et mond, akkor meg szóljál, hogy menjen ki házhoz hozzád.

2015. dec. 8. 13:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérném, h legközelebb ne így csinálja. Én sem szívesen tárgyalnék ki mindent mások előtt. Nem tudom amúgy, h mennyiben gyorsabb így, mintha külön szobában lenne... Fura, na.
2015. dec. 8. 13:15
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha legközelebb is így lesz kérdezz rá, hogy nem -e bemehetnétek. Ezer dolog lehet ami miatt épp most nem benn volt. Egyébként az hogy a dokinak másik rendelője van az egy dolog. Nálunk is úgy van, hogy két külön bejárat, két külön szoba, de pl ha a védőnél van egy gyerkőc és meg akarja nézetni az anyuka, akkor átjön és ott nézi meg, vagy oltáskor szintén nem anyuka viszi át a gyereket hanem a doktornő jön át beoltani (vagyis nem viszi át a beteg gyerekek közé az egészségeset). Szóval így nálunk is van/volt, hogy kinn kezdte a "rendelést". Igazából nálunk általában mindig időpontra mentünk, így nem volt nagy várakozás max 2-en voltunk mindig.
2015. dec. 8. 13:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Velem ez magánrendelésen esett meg nőgyógyásznál! Asszisztens elkezdte kérdezgetni az adataimat meg a menstruációmat részletesen a váróban egy számomra teljesen idegen kispapa előtt, akinek a feleségét épp vizsgálták. Láttam rajta,h őt is nagyon zavarta, amikor elérkeztünk a menstruációs kérdéshez felálltam és eljöttem fizetés nélkül.

Nagyon kellemetlen ez, csak ugye sajnos védőnőt nem választhatsz ráadásul majd mindenki elkezd susmorogni hogy vajon milyen titkod van, amit más előtt nem lehet megbeszélni, hanem el kell vonulni....

Helyedben megkérném h jöjjön ki ő.

Nekünk várandós tanácsadáson mindig lehetett időpontot kérni, esetleg azt is megpróbálhatod,h neked nem jó a tanácsadás időpontja, találkozzatok máskor. Én dolgoztam, nem tudtam 10-től délig ott ülni, mindig kaptam reggel fél8-ra időpontot.

2015. dec. 8. 13:47
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

felháborító. nem mennék így oda, mert pl. személyiségi jogok, adatvédelmi jogok. meg úgy egyáltalán, azért van a konzultációs nap, hogy aznap beossza az embereket normális sorrendben és egyesével foglalkozzon velük. biztos nem beszélnék a székrekedésemről idegen emberek előtt, főleg nem olyanok előtt, akikkel egy boltban vásárolok a kerületben:D

a miénk pl. gyűlöli, hogy a férjem mindig eljön velem (mert érdeklik a védőnő tanácsai és a terhességem is), így mi 3an vagyunk benn egyszerre.

26 hkm

2015. dec. 8. 14:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket!ezek szerint ti is szová tennétek.arra voltam kíváncsi mást is zavarna e vagy hogy másho, is van e ìgy.nagyon kllemetlennek tartom leggalább 5en voltunk igaz a tesom is ott volt ő is várandós és ott kérdezgete hogy hol kivel élünk talán még otthonlakunk? Mert egyszerre 2 baba sok egy házba és ezeket mindeni elött kérdezgette úgy hogy régota ismer a páromat is tudja hogy külön élünk még volt is itt pár éve a párom kislánya miatt.szóval égetni akart csak úgy éreztem.ráadásul rra hivatkozva hogy csak o hetes vagyok és még bármi lehet nem irta meg a kiskönyvet,1hét múlva vissza vár.
2015. dec. 9. 07:26
 10/11 A kérdező kommentje:
☆ 8 hetes .
2015. dec. 9. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!