12. Heti hasi UH után ha megyek vissza a nőgyógyászatra, akkor megnéznek hüvelyi UH-val is?
Figyelt kérdés
Vagy kézzel vagy valami? Vagy mivel előtte egy csomó vizsgálaton leszek úgyis, plusz hason keresztül már megnézték a babát pár napja így már nem vizsgál meg lent? Mire számítsak a 12-13. heti terhesgondozáson?2015. szept. 23. 12:29
1/4 anonim 

válasza:

Csak megnézi a genetikai UHn kapott leleted, meg a többit, amit esetleg kaptál a legutóbbi találkozás óta. Nekem hüvelyi UH-t csak egyszer csinált, amikor megállapította a terhességet. A következő alkalom, amikor felfeküdtem az asztalra, a hüvelykenetvétel volt a 36. héten. Szóval ne számíts rá, hogy túl sokat vizsgálgatnak.
2/4 A kérdező kommentje:
És azt pl. honnan veszi észre ha valakinek kinyílik a méhszája?
2015. szept. 23. 12:51
3/4 Bella169 

válasza:

Én magándokihoz jártam ugyan, de 4 hetente mentem a 30. hétig (utánna sűrűbben). Hüvelyi UH-t csak az első alkalommal csinált, mikor megállapította a terhességet. utána minden alkalommal megnézte hasi uh-n, hogy hogy fekszik, mekkora, elegendő-e a magzatvíz és mennyi a szívfrekvenciája. Majd megvizsgált manuálisan, hogy hogy áll a méhszáj.
Orvosa válogatja mennyire vizsgálgat. Én örültem neki, hogy minden alkalommal megnézett, mert így voltam nyugodt.
4/4 anonim 

válasza:

engem is megvizsgált a doki most a héten 5 hetes vagyok és legközelebb a 12.heti uh ra kell mennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!