A védőnő tényleg jön többször látogatóba? Hányszor, milyen sűrűn? Mibe köthet bele?
Szülés előtt nálam kétszer volt, utána egyszer - a gyerek orvosi rendelő mellett lakunk, én elég sűrűn mentem a tanácsadásra.
Bele kötni semmibe nem fog. Amiért szolhat -a te és a gyereked erdekeben- az a tisztaság, lakás állapota, babafelszerelesek.
Az ilyenek miatt nem aggódom, csecsemő s kisgyermek gondozó a foglalkozásom. :)
Köszönöm a válaszoka! :)
Biztos fent van valahol a neten, azt hiszem az első hónapban hetente jön, utána havonta fél éves koráig, aztán csak évente.
Nem kell ilyen ellenségesen hozzáállni, ő alapvetően azért van, hogy neked segítsen. Más nyelvekben nem is védőnőnek hívják, hanem ápolónőnek, vagy ilyesminek.
Kötözködni akkor szokott, ha nem engedik be, vagy pl. látja, hogy egy gyereket éheztetnek, ilyesmi.
Egyébként csak tanácsokat ad, amelyeket vagy megfogadsz, vagy nem, de csak bólogass szépen, még ha nem is értesz egyet vele, ennyi.
Egyébként az állatokat tudom én, hogy nagyon szereted, de a macskától pl. nagyon csúnya betegségeket lehet elkapni, én azonnal kizártam, hogy megtudtam, hogy terhes vagyok.
Kedves Utolsó!
Nem ellenségesen állok hozzá, csupán egy ismeretlen helyzet.
Elhiszem, hogy Te kizártad a macskát mi nem fogjuk. Ad egy, családtag. Ad kettő, havonta van féreghajtva, ivartalanított, minden oltása megvan, havonta vesznek tőle vért, ellenőrízni a betegségeket. Nyilván, aki nem így bánik az állatával az nem érti ezt. (Tudod, ha odafigyelsz nem terjeszt betegséget.)
A buszon több betegséget kapni el, mint tőle. Ettől függetlenül a gyerek szobába nem lesz bejárása, a bútorokra sem jár fel. Nem fogjuk kizárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!