Mit jelentenek ezek az eredmények?
A bakteriális fertőzésedet kezelni kell, kapsz majd rá antibiotikumot.
A toxoplazma szeronegativitás pedig azt jelenti, hogy még nem estél át a fertőzésen, nincsenek ellene védő antitestjeid, így még elkaphatod. És terhesség alatt nem éppen jó elkapni, mert a magzatnál gondokat okozhat. Szóval lehetőleg tartsd magad távol macskáktól, ne egyél félig nyers/nyers húst,
Jól mondjak. A bacira kapsz antibiotikumot. Mostani pocaklakommal nekem is 13hetesen kellett szednem kikúrálnak nem lesz baj. Egy het es utana elmulik. Azóta sincs baci bennem 35hétbe jarunk. Pedig 4keresztes volt.
A toxoplazmara figyelj. Az elso gyerkőcnél néztek nekem is. Nekem mar volt. Altalaba macskak uruleke terjeszti tehat a macskak kerülendők. Minden nyers hus, mosatlan zöldség gyümölcs vagy tej es tojas. A toxoplazma egy olyan virus ami hanyast, hasmenest okoz altalaba észrevétlenül átmegy az ember rajta. Kisgyermekkorba átesik a legtöbb gyerek, főleg a videkiek. De ha nem es terhesen kapja el annak figyelni kell, mert atjut a mehlepenyen a virus es a baba fejlődésében okoz gondot. (Suketseg vaksag)tehat vigyazz magatokra. De azert nem kell megijjedni. Jol moss at minden elelmiszert es fozz -suss meg minden ételt. :) Jo babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!