Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Akik 7hetesen mentek orvoshoz...

Akik 7hetesen mentek orvoshoz mit láttak/hallottak?

Figyelt kérdés
Valamint egyből magánba mentetek? Nálunk tündéri doki az egyik sztk-s orvos, úgyhogy én valószínű hozzá fogok elmenni először. Nagyon szeretnék szívhangot hallani, ti ilyenkor már hallottátok? +1kérdésem, hogy hány hetesnek számoljam magam, hs hosszúak a ciklusaim(32 nap) és nemvárt napján még nagyon halvány volt a teszt, épp hogy látszott.Arra gondoltam, hogy később fogant mint a ciklus közepe( utolsó menz.: Máj.23)
2015. jún. 30. 07:33
 1/4 anonim ***** válasza:
7 hetesen már valószínű, hogy van szívhang, kivéve, ha tényleg későn fogant. Nekem utolsó menzesz máj 16-án volt. Én június 23án mentem először dokihoz, akkor már 11 napja késett, de még alig látott valami kis képződményt. Nekem is valószínű későn fogant, így majd egy hét múlva megyek újra akkor már elvileg túl leszek a 7. héten. A hetet onnan számoljuk, hogy mikor volt meg utoljára, pont azért mert nem tudni, hogy mikor foganhatott. Te most lehetsz a 5+3 hetes.
2015. jún. 30. 08:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem majus 25en volt az utolso menstruaciom elso napja, julis 10en szeretnek orvoshoz menni, en is felek tole h mit fog latni, ill. h mit kene latnia, te mikorra tervezed a dokit?
2015. júl. 1. 08:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát én is vagy 10.-én vagy 13.-án gondoltam elmenni.
2015. júl. 1. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem is hosszabb ciklusaim voltak, ezt mondtam is, de igy is ugyis az utolso mensesed elő napjátol számolják.

késöbb meg ahogy nő a méretek , fejlettség alapján.

6 hetesen már van szivhang

2015. júl. 6. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!