Tudnátok ajánlani Pécsen jó szülész-nőgyógyász orvost?
Milyen kórház van? Egy db van.
Amúgy ha megteheted, inkább szülj Szigetváron!
Pécs: Szörényi, Panka.
Akkor Pécsett a Szülészeti Klinikán fogsz szülni, a Dunántúli régió legkorszerűbb és legnevesebb kórházában. :) Bababarát kórház. :)
Én is itt szültem 2 éve kislányomat, csak pozitív tapasztalataim vannak. :) Októberben ismét itt fogok szülni. :)
Igényes, tiszta szülőszobák és gyermekágyas osztály, figyelmes, kedves orvosok és csecsemősök.
Itt roaming-in rendszer van, azaz szülés után végig veled van a baba, de lehetőséged bármikor van leadni a csecsemősöknek, ha pihenésre lenne szükséged. :)
Honlapján találsz sok infót:
Szülész-nőgyógyászt a sajátomat tudom ajánlani, Dr. Tamás Péter, van magánrendelése is. Elismert, hozzáértő, kedves, régóta a szakmában van, van tekintélye. Császározik is, ha arra lenne szükség (nem kell más orvost hívni), és EDA-t is tud beadni (ha kérsz), arra sem kell külön szakorvost hívni.
Nagyon sokat segített (túlhordtam a picimet), és fogadott orvosomként többször elérte, hogy a különböző vizsgálatokon előre vegyenek a sorban.. :)
Szóval őt meleg szívvel tudom ajánlani. :)
De bármi konkrét kérdésed van, írj nyugodtan! :)
További nagyon boldog babavárást! :)
/22 hetes kismama/
Pécsett csak a Szülészeti Klinika van, a megyében szigetváron és Mohácson van még szülészet. Bár sokan szidját a pécsi klinikát, én maximálisan meg voltam vele elégedve, még a sokat szidott csecsemős nővérekkel sem volt komoly gondom. És jól írja a 2. válaszoló, a régió legkorszerűbb klinikája, nekem ez sokat számított, pedig nem volt problémám.
Nekem Várnagy Ákos a nőgyógyászom, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, mindig mindenről teljes körűen tájékoztatott (a terhesség alatt és szülés közben is), kedves, alapos, nálam császár lett a vége, ezzel kapcsolatban is csak jót tudok róla mondani. Viszont úgy veszem észre, hogy helyi viszonylatban nem olcsó.
Dr. Tamás Péter
Maximálisan korrekt, emberséges mind a betegekkel, mind a dolgozókkal, én hozzá mennék.
Én is Szigetváron szültem, Pécsen semmi jó tapasztalatom nem volt, saját felelősségre távoztam is...
Minden a kórház, csak nem bababarát, anyukákat sokszor szülés után kicsapják a másik osztályra, mert nincs hely, a baba meg marad az emeleten, 40-en osztoztunk 2 összefosott WC-n a terhespatológián... Csodajó hely volt:(
2 gyereket szület Szigetváron, ha lesz harmadik, megint oda megyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!