Érdemes már 19hetesen 4D-s uh-ra menni?
Figyelt kérdés
Mindent lehet látni ilyenkor? Mik a tapasztalatok?2015. máj. 20. 10:20
1/6 anonim válasza:
Igen! Én 12 és 22 hetesen voltam, nagyon jó élmény volt mindkettő :)
2/6 anonim válasza:
Érdemes, azonban ha esetleg az anyagiak miatt csak egyszer engedheted meg magadnak a 4D-t akkor 25. hét körül menjél inkább, mert akkor már sokkal "babásabb" :D
3/6 anonim válasza:
Mindig egy élmény! Nekem 8 hetesen is az volt, de tényleg a 24-26. hét között ajánlják leginkább, mert még nagyjából bele fér teljesen a képbe és már babás, formás :)
4/6 anonim válasza:
Én is akkor voltam, nagyon jó volt :) Látni szó szerint vigyorogni, ásítani, ficánkolni :) de igaz amit előttem írtak, ha csak egyszer tudsz menni, akkor várd meg kb a 25. hetet :)
5/6 anonim válasza:
Ha a neme érdekel igen, ha az arcát szeretnétek inkább meglesni akkor a 28-30 héten menj inkább:)
6/6 anonim válasza:
Mi 15 hétvégén voltunk. Jó volt:) jó lett a videó a fotó. Látszódott a neme stb..szerintem mindig megéri. De az arca még ufós volt azért...azóta meg nem láttam:( ;)de szerintem akkor menj mikor szükségét érzed. Nekem jobban bejott a 2d ráadásul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!