Mit tegyek, ha a szimpatikus doki egy nem szimpatikus kórházban dolgozik?
Figyelt kérdés
A szimpatikus kórházban pedig csupa nem szimpatikus doki van :( teljesen tanácstalan vagyok.2015. ápr. 10. 11:05
11/14 anonim válasza:
hiaba a korulmenyek, akkor is tobbet szamit hogy jo orvosok vannak-e egy intezmenyben vagy nem. az en velemenyem pedig az hogy a semmelweisbe sem szulnek szivesebben, mint a megyeibe. A megyeibe kapasbol tudok 5 dokit akinel megszulnek, ha a fogadottam nem lenne ott, a semmelweisbe pedig 10 -et akiknel soha semmilyen korulmenyek kozt sem szulnek. De persze a velemenyek valtoznak, es mindenkiet tiszteletben kell tartani. a csecsemosok pedig mindenhol ilyenek majdnem...es mondom mindezt ugy, hogy egeszsegugyben dolgoztam enis :) az orvos minosege szamit,nem a helye. A helyrol sajnos nem mi , es nem is ok tehentek...a legjobb hely amugy is otthon lenne (ha nincsenek komplikaciok elorelathatolag)
12/14 anonim válasza:
hozzafuznem minden problemas esetet a megyei korhazba visznek at, illetve eleve oda utalnak az egesz megyebol, tehat szulhet valaki a semmelweisbe, vagy tervezi, de sok esetben a megyeiben kot ki,rengeteg paciens van ez teny, es ambulancia is, de eppen ezert vannak sokkal tapasztaltabb es nagyon jo orvosok ott, mert ott van legnagyobb szukseg rajuk, es szegyenletes, hogy epp nekik kell ilyen korulmenyek kozt dolgozniuk...
13/14 anonim válasza:
Igen, utolsó, ebben igazad lehet. Én is sokat gondolkodtam rajta, hogy biztos vannak a megyeiben is jó orvosok, illetve amellett, hogy jó orvosok, emberi hangon is beszélnek veled, de én kifogtam anno, mikor vetélés gyanújával bekerültem a megyeibe, úgy beszéltek velem mint a kutyával, igaz nem volt fogadott orvosom, mert akinek van azzal nem így bánnak. A körülmények azok szörnyűek ott, én sajnálom is az ott dolgozókat, de én azért mentem a Semmelweisbe, mert az orvos, akit végül választottam, a Semmelweisben dolgozik. Nekem ő nagyon jó választás volt, pedig róla is mondanak rosszat is, jót is, van akinek nem jön be a stílusa, de nekem szó szerint egy áldás volt, és biztos vagyok benne, hogy vannak még rajta kívül is ott jó orvosok, bár biztos vannak kevésbé jók is. Az a baj, hogy kívűlről ezt elég nehéz megítélni, csak akkor derül ki igazán, orvosilag és emberileg milyen, amikor szülésre kerül a sor...
14/14 anonim válasza:
hat igen, ebben meg neked van igazad. sokszor a fogadott sincs ott a szulesnel, neha onhibajan kivul, neha meg nem. ki kell fogni , es orulok hogy neked szerencsed volt. Nekem mondjuk hiaba van fogadott , multkor 5 orat vartam ra, mert műtött...de ezekbol is tanul az ember. soha tobbet nem fogok varni senkire 5 orat :D meg orvosra se. De azert lassuk be, egy jo orvosert a vilag vegere is elmennek emberek, ha a gyogyulast vagy biztonsagot keresnek. hat nekunk marad a megyei, es meg nehany egyeb lehetoseg :) Mondjuk engem kezelt mar a dokim ezelott is, es nekem is szerencsem van vele, mert nagyon emberseges. Sajnalom, hogy veled nem voltak akkor azok. Remeljuk mindig a legjobbakat, de szamitsunk a legrosszabbra :) ilyen az elet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!