Vácon Dr. Bényi Béla magánrendeléséről valaki valami konkrétumot tudna írni? Mennyit kell fizetni alkalmanként, mennyi nála egy szülés és persze, hogy milyen a pácienseivel?
igazából így is úgy is kedvesek, mert ugye azt hiszik, hogy utólag kapnak majd érte valamit...míg a magánorvosoknál sokszor előre le van fixálva, így nincs okuk kedvesnek lenni.
Én a Kondérhoz jártam, ő nagyon rendes szerintem amúgy, de elég drága.
A Bényiben nagyon szimpatikus volt, hogy amikor én várakoztam a szülészeten nstre, volt egy roma kismama (16 éves lehetett) akkor jött be hogy vajjúdik, meg vele a kb. 30 fős család....a kismamával már csak korából adódóan is lekezelően bántak (mondjuk elég primitív is volt a család, hozzáteszem, meg bazira nem értek egyet vele én sem, hogy még érettségije sincs, de gyereke már vagy 5), szóval eléggé lekezelőek voltak velük, a kiscsaj anyja meg kérdezte a dokikat akik arra flangáltak hogy mi van, fog e szülni, mi lesz, erre mindegyik orvos aki járt mondta neki hogy "menjen arréb, vagy haza majd lesz baba ha lesz de kb ilyen stílusban"
erre pont jött a Bényi, és akkor megfogta a nagymama jelölt vállát, kedvesen, kérdezte hogy mit szeretne tudni, mondta kedvesen hogy foglaljon helyet és várjon türelmesen.
Nekem ez nagyon emberi volt, még ha a hideg ki is ráz az ilyen családoktól, nagyon szimpatikus volt hogy objektív tudott maradni.
Én úgy tudom, hogy most 8000 Ft a magánrendelésén az ár, én az sztk rendelésére járok hozzá, velem mindig rendes:)
Utolsó, szerinted így is vállal szülést hogy nem magánba járok hozzá hanem sztk-ba, de a szülésre felkérem? És akkor nem kér konkrét összeget a szülésért, csak amennyit gondolunk, vagy hogy működik ez, vagy csak a maánrendeléséről vállal szülést??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!