Ultrahangra bejöhet velem a férjem?
Figyelt kérdés
12. heti uh-ról van szó, sztk-s rendelésen. Vagy ez is orvosfüggő?2015. ápr. 1. 13:29
11/18 anonim válasza:
Lányok, lehet, butaság, de az nem a súlyos állapotra vonatkozik, hogy mellette lehet valaki ???
12/18 anonim válasza:
Nálam valahogy nem volt kérdés hogy bejön, már az elsőn is ott volt, pedig hüvelyi uh volt :) Szerintem olyan határozottsággal mentünk be, hogy feltartóztatni sem mertek volna..
De tényleg jogod van hozzá...
13/18 anonim válasza:
Nem súlyos állapotra vonatkozik! Alanyi jogon jár mindenkinek, minden vizsgálatkor, bárhol az eü berkein belül. Akármiről legyen szó! Az, hogy valakit nem engednek be, jogellenes. Eü-s vagyok, tudom.
14/18 anonim válasza:
Nekem anya eüs és szokta mesélni milyen jó amikor a kissebsegiek bebennek a rontgenbe kettesével es nem mondhatják nekik azt hogy nem lehet bent kísérő.
15/18 anonim válasza:
Anyádnak üzenem, hogy a kisebbségiek is úgy mennek, ahogy nekik jó. AKár tetszik anyádnak, akár nem. Nem neki kell, hogy jó legyen, hanem a páciensnek.
16/18 anonim válasza:
Azért kérdezem, mert elolvastam a betegjogi törvényt és ott csak a súlyos esetben egyértelmű. Viszont a többire csak annyit ír, hogy tarthat kapcsolatot szóban vagy írásban. Nem mellékesen én is eü-s vagyok és ezt sose értettem miért kéne 5-8 embert beengedni, amikor nem hallom tőlük azt amit az orvos mond, így zavarják a munkámat. Nálunk ilyenkor meg is kérik, hogy csak a kismama párja és anyukája maradjon, a többiek menjenek ki. Ezen az alapon elvileg a műtőbe is mindenki bemászkálhatna. Szóval tényleg nem tudom hol írják le, nekem ez nem egyértelmű, de lehet, nem találtam meg a hozzá való magyarázatot vagy kiegészítő jogszabályt.
17/18 anonim válasza:
Kedves 15-ös, majd ha nem hajnal 2-kor mennek egy egyszeru tüdőgyulladás gyanúval hanem rendes munkaidőben fél 3-ig, akkor talán. Ügyeletre meg az Menjen akinek sürgős. Ezért van az ügyelet. Ennyi.
18/18 anonim válasza:
Másrészt meg mi az hogy anyádnak üzenem.. Egy kis kultúrát mutassunk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!