Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Be kellett volna jelentenem...

Be kellett volna jelentenem az állandó lakcímem szerinti védőnőnek h máshol lakok, és ott járok védőnőhöz?

Figyelt kérdés

A nővérem még otthon lakik a gyerekével,és a védőnő akihez szokta vnni a gyerekét tanácsadásra,beszólt neki h hallotta h én is terhes vagyok,és h azt akarom h haza se vihessem a babát,mert már rég jelentkeznem kellett volna nála.

Tesóm csak annyit mondott erre,h nem otthon lakik a húgom. A védőnője meg kérdezgette h hát akkor hol,meg kihez járok. Amit tesóm nem mondott meg,mert hát semmi köze hozzá hogy én hol lakok. Annyit mondott neki h nem mindegy magának h hol lakik? A védőnő erre nem mondott semmit,csak motyogott h ő ennek utána néz,meg jelenteni fogja az biztos.

Teljesen más városba lakok,ideiglenes tartozkodási helyként szerepel a lakcímkártyámon is.

2015. márc. 6. 13:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nekem a terhességet és itt ahol életvitelszerüen élek állapitották meg. Haza csak havi egy hétvégére járok,bár most h terhes vagyok és már nem sok van vissza már nem utazgatok ennyit. Hétvégén meg mit intéznék ot
2015. márc. 6. 13:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet azért van ez a sokfajta eset, mert van ahol a védőnők lemeccselik egymás közt (pl. ha az ideiglenes lakcím szerintihez jársz, akkor az automatikusan felhívja az állandó lakcímed szerintit, h Julika hozzám jár, ne keressétek, ha megy a papír) míg biztos van olyan védőnő aki nem hívja fel az állandót, az meg ugye mivel nem tudja hol vagy, így felkeres a lakcímeden.
2015. márc. 6. 13:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Sztem ez a védőnő csak szivózni akart volna,tesómnál is folyamatosan azt lesi mibe tud belekötni... Na mindegy. Majd ha megyek az itteni védőnömhöz akkor rákérdezek h kell e nekem azzal a nővel vmit is beszélnem,ha nem akkor én nem keresem fel. Ő meg pattogjon ha ennyi ideje van
2015. márc. 6. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Fura a védőnő...Nekem jelenleg a 4. védőnőm van, költöztünk is meg volt aki elment szülni, de ilyet nem tapasztaltam. Ha elköltöztem, akkor a védőnő megadta az új védőnő telefonszámát nekem és kérte, hogy hívjam fel. Az első alkalommal párom lakásában laktunk 5. kerületben, viszont az én állandó lakcímem a 8. kerületben van, 5. kerületbe jártam védőnőhöz és soha senki nem kötött ebbe bele.
2015. márc. 6. 14:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Úgy van ahogy többen írták. Nem neked kellett volna jelezned, hanem a védőnődnek. Nálunk is így működik. Felvesz ugye az akihez majd tartozol (mert nincs szabad védőnőválasztál, így ahol tartózkodol ahhoz kell menned) és ő jelenti a másiknak. Nálunk amikor a másodikkal voltam terhes a kiskönyvet az állandó lakhelyem szerinti védőnő állította ki (akkor nekem egyszerűbb volt hozzá menni), majd szólt az itteni védőnőnek, hogy majd lesz egy "ügyfele" és majd küldi a papírokat neki (nekem semmit nem kellett tennem, ill. még a papírt sem hozhattam én át, hanem neki kellett hivatalból mindent csinálnia).

Egyébként meg ahhoz hogy te nem ott laksz ahol az állandó lakcímed van semmi köze, lényeg, hogy te megtetted a kötelességedet mert a tartózkodási helyed szerinti védőnőhöz elmentél.

2015. márc. 12. 08:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Én ezért mondtam le a védőnőt, az enyém is hasonló volt, fene akarja ezen idegesíteni magát évekig, meg a terhesség alatt havonta járogatni oda, hogy megmérje a haskörfogatomat. Rohadt hasznos, mondhatom, inkább az orvosra bíztam, hogy nézze meg, amit meg kell. :D
2015. márc. 15. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!