Szombathelyen jár valaki dr Bencsik Lászlóhoz? Mikor van a rendelése?
Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 16:34
1/5 anonim válasza:
Szia! Nem ő a terhesgondozó orvosom, mivel ő nincs a kórházban, nem őt választottam. Amúgy a kombinált teszten voltam nála, nagyon aranyos, mindent mond, szakmailag tökéletesen felkészült, szuper gépekkel. Az árak itt Szhelyen 8-12 ezer körül mozognak per terhesgondozás, UH, nála sem drágább. Valamelyik orvos azért elkér 6-8 ezer forintot 4 hetente, hogy még UH-t sem csinál, csak beszélgettek 5 percet... Szóval szerintem megéri kifizetni őt. Én dr. Német Leventéhez járok, mert ő is a Bencsiknél tanult UH-ozni, és a kórházban is van ő. Nagyon szeretem, ügyes, nagyon kismamapárti, rád figyel. Ha kellenek mindkettőjükhöz elérhetőségek, írj! Bencsik minden nap rendel a Pelikán irodaház első emeletén, Levente kedden és csütörtökön a Madentkoban.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm hogy írtál. Közben voltam már nálad. Igazad van,megéri kifizetni,az első babámmal én is olyanhoz jártam aki 7000-et kért és nem csinált sose uh-t. Ezért is akartam váltani. Boldog babavárást!
2015. márc. 12. 09:06
3/5 A kérdező kommentje:
Helyesen: Voltam már nála :)
2015. márc. 12. 09:08
4/5 anonim válasza:
Kigyógyított a hererákból nagyon megbízható minden nap 11:59-12:00 ig rendel
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,szánalmas a humorod
2015. márc. 17. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!