9 hetesen voltam először nődokinál, akkor állapitotta meg a terhességet. Mikor kell legközelebb menni? Sajnos egyenlőre SZTK-s orvosom van, de nagyon szeretnék menni magánba, csak még vacilálok a kórház miatt.13 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 18:32
1/13 anonim válasza:
A dokinak mondania kellett volna!!!!!
Már most vissza kellene menned genetikai uh-ra (ha jól tudom) mert nekem 12.hetesen csinálták meg.
2/13 anonim válasza:
12 hetesen kellett volna genetikára. nem tudom kihez jársz aki ezt nem mondta, de sztem gyorsan hagyd ott.
3/13 A kérdező kommentje:
genetikára holnap megyek UH-ra kórházba. Most igazából a nődokis hüvelyi vizsgálatra lennék kiváncsi, hogy az mikor esedékes?
2015. jan. 13. 18:40
4/13 anonim válasza:
35 hetes vagyok és hüvelyi vizsgálatom még csak egyszer volt amikor a méhszájamat nézte,majd most kellesz mennem a kenetet levetetni.Magán dokihoz járok.
Az hogy hüvelyi úton mikor vizsgál meg az doki függő sztem.
5/13 anonim válasza:
engem mondjuk megvizsgált a 12. héten (magán) de utána legközelebb csak a 34. hét körül.
6/13 A kérdező kommentje:
Igazából nem szeretem a vizsgálatot meg nem ragaszkodok hozzá, de mi van ha 20 hetesen elkezd nyilni a méhszáj, és nem vesszük igy észre??? Mi ez az uj módi? Engem kicsit aggaszt...
2015. jan. 13. 19:32
7/13 anonim válasza:
Ha még nincs magándokid, akkor a védőnő is elküld mindehova. Én se fogadtam az elsőnél, és logikusan követték a vizsgálatok egymást. A védőnő elküld, vagy ahol vizsgálnak ott is megmondják mikor kell menni. 8 hetes vagyok, most is így fogok tenni, az sztk-s orvos megállapította a terhességet és innentől majd küldenek a megfelelő vizsgálatra. Amúgy igen, 12 hetes Uh-ra kell menni, meg vérvételre 12 hét előtt.
8/13 anonim válasza:
Általában havonta szoktak manuális vizsgálatot csinálni, de ez orvos függő is. Van aki sűrűbben, van aki ritkábban.
9/13 anonim válasza:
Szia! Én magándokihoz jártam elejétől fogva. 12 héten genetikai uh! Engem ő havonta hívott vissza, és minden alkalommal kézzel megvizsgált, megnézte a méhszájat. Van 18 hetesen is genetikai uh. Elvileg mindenre küldenek, szólnak a dokik. Minél előbb keress egy magán dokit szerintem. Viszont vigyázz, mert 12 hetesen nézik a baba orrcsontját és lehet már nem azt az értéket fogják látni, így mondhatnak olyat ami aggasztó lehet. Ezekre a vizsgálatokra pontosan kell menni.
10/13 A kérdező kommentje:
Én hiába szeretnék időbe menni ha nem ugy kapok időpontot:))) Tul vagyok az UH-n holnap kombi teszt, és jövőhéten megyek magánba... Megtaláltam a kórházam és a dokinénim:) Remélem innem már egyenesbe leszek:)
2015. jan. 14. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!